Kıbrıscık Gençlik Koşusu'nda Şampiyonlar Madalyalarını Aldı... BoluNet
222

Kıbrıscık Koşusu Heyecanı Zirveye Taşıdı

 

Kıbrıscık ilçesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Koşusu ile büyük bir heyecan yaşadı. Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği bu anlamlı etkinlik, genç sporcuların enerjisi ve coşkusu ile renkli görüntülere sahne oldu.

 

Gençlik Koşusu'na Büyük İlgi

 

Kıbrıscık-Beypazarı yolu üzerinde gerçekleşen yarışma, Şehit Yıldırım Oflaz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yaptı. Yarışma, hem ilçede sporun yaygınlaşmasına katkı sağladı hem de gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine destek oldu. İlçenin dört bir yanından gelen katılımcılar, seyirciler ve aileler etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

 

Yarışma Renkli Görüntülere Sahne Oldu

 

Yarışma sabah saatlerinde başladı ve sporcuların büyük bir motivasyonla start çizgisine gelmesiyle birlikte heyecan doruk noktasına ulaştı. İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili İbrahim Damar ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Aykut Karakuzu'nun da izlediği etkinlikte, öğretmenler ve veliler de genç sporculara destek verdi. Herkesin heyecanla izlediği yarışta, gençlerin gösterdiği üstün performans ve mücadele ruhu takdir topladı.

 

Madalya Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

 

Yarışmanın tamamlanmasının ardından düzenlenen madalya töreni, etkinliğin en özel anlarından biri oldu. Kıbrıscık Kaymakamı Metehan Güngör ve Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, 20 Şubat 2024 Pazar günü gerçekleştirilen kutlama programı sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Tören sırasında yapılan konuşmalarda, gençlerin sporla buluşmasının önemi vurgulandı ve bu tür etkinliklerin devam edeceği müjdesi verildi.

 

Dereceye Giren Sporcular

 

Kıbrıscık Atletizm Gençler Yarışması'nda üstün performans sergileyerek dereceye giren sporcular büyük alkış aldı. Yarışmada birinci olan Ege Çelen, ikinci olan Gürkan Tireki ve üçüncü olan Ramazan Barlas, madalyalarını gururla taşıdı. Genç sporcuların sevinci, arkadaşları ve aileleri tarafından da paylaşıldı.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği