Karatecilerin Kuşak Yolculuğunda Ter ve Başarı!...BoluNet
222

Karate'nin Zarif Gücü: 112 Cesur Ruh Yeni Başarılar İçin Ter Döktü

Bolu'nun spor yaşamına ışık tutan ve her zaman genç yeteneğinin yanında yer alan BoluNet, 17 Temmuz Spor Salonu'nda gerçekleşen heyecan dolu bir etkinliğe daha tanıklık etti. Karate-Wushu bölümünde ev sahipliği yaptığı 2023 3. Etap (son) kuşak sınavında, 112 karateci adayı, ustalığa giden yolda ter döktü.

Beyazdan kahverengiye uzanan kuşak yelpazesinde, 6'dan 50 yaşına kadar uzanan geniş bir yaş aralığındaki sporcular, karatenin inceliklerini sergiledi. Temel tekniklerden kata'ya, kuvvetten esnekliğe, teorik bilgiden hıza kadar birçok alanda sınanan karatecilerimiz, azim ve kararlılıkla dolu performans gözleriyle doldurdu.

Sınavın en dikkat çekici yanlarından biri de, beyaz kemerli yeni başlayanların sunumunun yoğunluğuydu. Bu, karatenin istikrarlı disiplininin gelecek nesillere aktarılmasının canlı bir göstergesiydi. Minik karateciler kadar, onların heyecanını paylaşan velilerin de gurur dolu bakışları, salonun dört bir yanını sarmıştı.

BoluNet olarak, bu önemli sınavda bir üst kemere terfi eden tüm sporcularımızı gönülden tebrik ederiz. Bu başarı, sadece kişisel bir gelişim değil, aynı zamanda Bolu'nun spor alanının zenginliğinin da bir parçasıdır. Karatecilerimizin her bir ter damlası, Bolu'nun spor harfleriyle altın harflerle yazılmıştır.

Sporun ve sporcunun dostu BoluNet, bu tür etkinliklerle sporun ve sporcunun her zaman yanında bir kez daha göstermiş, genç yeteneğin parlamasına katkı sağlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği