Kahvaltıda Kucaklaşan Kalpler: Bolu'dan Gazze'ye Yardım Eli...BoluNet
222

Bolu'dan Gazze'ye Uzanan Yardım Eli: "Kahvaltı" Etkinliğiyle Destek Büyüyor.

Bolu Sivil İrade Platformu'nun öncülüğünde düzenlenen yardım kahvaltısında, İsrail'in Gazze'deki saldırılarının 45. gününde toplanan desteklerle yaralar sarılacak. Ak Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Deverenli'nin katılımı ve 14 farklı sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine umut olmayı amaçlıyor.

"Bir acıyı dindirmek" teması altında bir araya gelen katılımcılar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çekerek, bölgedeki mağdurlar için acil yardım çağrısında bulundular. Ölüm simgeleriyle "Filistin'de soykırımı durdurun" mesajı veren bu etkinlik, Mustafa Deverenli'nin de iştiraki ile Sıhhat ve Hayat adlı sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlendi. Deverenli, toplumun her kesiminden gelen destekle, Filistin'deki zor şartlarda yaşayan insanlara yardım eli uzatmanın önemini vurguladı.

Katılımcıların finansal katkılarıyla toplanan gelir, Filistin'deki yardım çalışmalarına hızla yönlendirilecek. "Onur verici hareket" olarak nitelendirilen bu etkinlik, bölge halkının yaşadığı sıkıntıların hafifletilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Mustafa Deverenli, “Ne zaman ki nerede yardım ve destek gerektiren bir durum oluştu, Bolu’muz, her daim en önde olmuştur. Sivil toplum kuruluşlarımızın bu noktada önemli çok büyük. Öyle ki bu birliktelik verici bir hareket. Maalesef ki İsrail’in zalim tablosu acılarla dolu. Bir an evvel yaşanan bu gerginliğin son bulmasını diliyoruz.” diye konuştu. Sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesinin önemini belirtti. Bolu'dan Gazze'ye uzanan yardım köprüsü, umut ve dayanışmanın sınırları aşan bir örneğini sunuyor. Etkinlik, bölgesel ve uluslararası alanda farkındalık yaratmayı ve insanlık için birleşmenin gücünü göstermeyi amaçlıyor.

Mehmet Emre Şahin

Bu haber Mehmet Emre Şahin tarafından BoluNet içinhazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği