Kadınlara Karanfil, Rakiplere Saygı: Demirkol'dan Bolu'da Yeni Bir Başlangıç...BoluNet
222

Bolu'da Siyasetin Nezaket Çiçekleri: Demirkol'dan Kadınlara ve Rakiplere Karanfiller

 

Bolu, siyaset sahnesinde yeni bir dönemin habercisi gibi duran Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'un adımlarıyla şimdiden huzurun ve nezaketin şehre yayıldığına tanıklık ediyor. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olan Demirkol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretlerle Bolu siyasetine nezaketiyle damgasını vurdu.

 

Demirkol'dan Kadın Emek Pazarına Ziyaret

 

Bolu Belediyesi önündeki Kadın Emek Pazarı, Demirkol ve AK Parti Kadın Kolları'nın ziyaretiyle günün en özel konuklarını ağırladı. Kadınların ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği pazarda, Demirkol kadınlara karanfiller hediye ederek kadınlar gününü kutladı. Bu jestiyle Bolu'daki kadınlara verdiği değeri gösteren Demirkol, kadınlara yönelik istihdam ve ürünlerinin satışı ve sunumu ile ilgili projelerinin olduğunu belirtti ve her daim kadınların yanında olduklarını ifade etti.

 

Siyasette Rekabet ve Nezaket Bir Arada

 

Ziyaretin ardından Demirkol, bir diğer önemli durağı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanlığına doğru yöneldi. Geçmiş dönem AK Parti siyasetçileri Kazım Konak, Süleyman Özbağ ve Mazhar Bozoğlu'nun da eşlik ettiği bu spontane ziyaret, siyaset sahnesinde nezaket ve dostluğun mümkün olduğunun güçlü bir göstergesi oldu. Partide görevli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Demirkol, burada da karanfiller hediye ederek başarılar diledi.

 

Ziyaret, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katılımıyla daha da anlamlı bir hal aldı. Demirkol, siyasette rekabetin yanı sıra nezaketin de büyük önem taşıdığını vurgulayarak, seçim süreci ve sonrasında da bu nezaketin korunması gerektiğini ifade etti ve her iki partinin temsilcilerine başarılar diledi. Karagöz ve Özcan da, Demirkol'a göstermiş olduğu nezaket ve yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkürlerini iletti.

 

Bolu'da Siyasetin Yeni Yüzü: Nezaket ve Birlik

 

Demirkol'un kadınlara ve siyasi rakiplerine yönelik gösterdiği bu nezaket, Bolu siyasetinde yeni bir sayfanın açıldığının işareti olarak görülüyor. Siyasetin çekişmeli ve rekabetçi doğasının ötesinde, karşılıklı saygı ve anlayışın da mümkün olduğunu gösteren Demirkol, Bolu'nun siyasi atmosferine taze bir nefes getiriyor.

 

Bolu'da, Demirkol'un adımlarıyla birlikte, siyasetin sadece rekabet değil, aynı zamanda nezaket ve birlikte çalışmanın da mümkün olduğu bir alan haline gelebileceğinin altı çiziliyor. Bolu'nun huzurlu ve birleştirici siyaset anlayışı, Demirkol'un kadınlara ve rakiplerine uzattığı karanfillerle simgeleniyor. Bu, Bolu'nun siyasi geleceği için umut verici bir gelişme olarak kabul ediliyor.

 

BoluNet olarak, "Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış" mottosuyla, Demirkol'un ve Bolu siyasetinin bu yeni ve nezaket dolu yüzünü tüm dünyaya duyuruyoruz. Bolu, Demirkol'un liderliğinde, siyasette nezaket ve birlikteliğin örnek bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği