İzzet Baysal Şükran Günlerinde Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Sahne Alıyor...
222

 

Bolu'nun sevilen insanı, babası olan İzzet Baysal, her yıl kutladığımız Şükran Günleri etkinlikleri ile anılıyor. Bu yılki etkinlikler, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu'nun özel konseriyle bir kez daha anlamlı hale gelecek.

Birbirinden özel seslerden oluşan koronun, 2 Haziran 2023 Cuma günü saat 20:30'da Necip Fazıl Kısakürek Konser Salonu'nda düzenleyeceği konser, Türk sanat müziğinin eşsiz güzelliklerini Bolu halkıyla buluşturacak. Ayşegül İltir'in yönetimindeki koro, İzzet Baysal'ın mirasını onurlandırmak amacıyla hazırlanan bu konserde en güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirecek.

Konser, her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olacak. Bu özel etkinlik, Türk Sanat Müziği'nin inceliklerini takdir eden ve İzzet Baysal'ın Bolu'ya olan sevgisini paylaşan herkes için bir kutlama olacak. Bu anlamda, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın başarılı korosunun performansını izlemek, İzzet Baysal'a olan minnettarlığımızı ifade etmenin bir başka yolu olacak.

Ayşegül İltir'in başarılı yönetimindeki koro, Türk Sanat Müziği'nin en güzel örneklerini sunarak dinleyicilerin kulaklarının pasını silecek.İltir'in tecrübesi ve koronun yeteneği, unutulmaz bir müzik ziyafeti vaat ediyor.

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu'nun konseri, İzzet Baysal'ın anısını yaşatmayı ve Bolu'nun kültürel yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyor. Konserin, Bolu halkının sanata olan ilgisini daha da artıracağına inanıyoruz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İzzet Baysal Şükran Günleri, Bolu'nun kültürel ve sanatsal yaşamını zenginleştirecek etkinliklerle dolu. Ancak bu konser, etkinliklerin belki de en öne çıkanı olacak. Müziğin ve sanatın birleştirici gücünü yansıtan bu konser, Bolu'nun sanatsal ruhunu bir kez daha ortaya koyacak.

İzzet Baysal'ın anısına saygıyla...

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği