İzzet Baysal Şükran Günleri'nde Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu'nun Unutulmaz Konseri
222

Bolu'nun güzide kurumlarından biri olan Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu, İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında nefes kesen bir konsere hazırlanıyor. Koro, 2 Haziran 2023 Cuma akşamı saat 20:30'da başlayacak olan konserle sevenlerinin karşısına çıkacak. Koro Şefi Ayşegül İltir yönetimindeki Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği'nin eşsiz eserlerini bizlere sunacak.

Konserde sunumunu Hikmet Manaz'ın yapacağı birbirinden değerli sanatçılar ve koristler yer alıyor. Ud çalan Özkan Türkcan ve Seza Vardallı, Birdal Esen ve Oya Tuncel; Keman'da Emre Oktan; Kanun'da Sabri Özgören ve Orhan Şanver; Yaylı Tambur'da İ. Hakkı Özersin ve Osman Keçeci; Klarnet'te Ali Macit; ve Ritm'de Ertuğrul Sağlam; bu önemli etkinlikte sahne alacaklar.

Koro, Türk Sanat Müziği'nin değerli bestekârlarının eserlerini yorumlayacak. Lemi Atlı, Lavtacı Hristo, Baki Duyarlar, Osman Nihat Akın, Yusuf Nalkesen, Sadi Hoşses, Mahmut Oğul, Neveser Kökdeş, Erdoğan Yıldızeli, Selahattin Pınar, Necip Mirkelamoğlu, Münir Nurettin Selçuk ve Ünal Narçın'ın eserleri bu konserde yer alacak. Koro ve sazlar ile birlikte solistler de dinleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak.

Ahmet Gören, Şenay Üst, Ayşegül Fidan, Rıza Şen, Seval Tekmen, Sefa Aksoy, Neşe Sak, Nilgün Özerdoğan, Erdal Mühürcüoğlu, Hikmet Balcıoğlu ve Şafak Namdar, sazlar eşliğinde solist olarak bu özel geceye renk katacaklar.

Konserin finalinde ise Koro, Ünal Narçın'ın "Kız Sen İstanbul'un Neresindensin" adlı eserini seslendirecek. Bu eser, İstanbul'un zengin kültürünü ve tarihi güzelliklerini anlatan bir şarkı olup, geceye ayrı bir anlam katacak.

Bu özel konser, Bolu'nun kültür ve sanat hayatına büyük bir katkı sağlayacak. Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu'nun etkileyici performansı, Türk Sanat Müziği'nin eşsiz melodileri ve özel seçilen eserlerle, konser katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşatacak. Müzikseverlerin kalbine dokunacak bu muhteşem konser, dinleyicileri hem yerel hem de ulusal müzikal mirasımızla buluşturacak.

Konserin zirve noktası ise kuşkusuz "Memleketim" adlı eserle gelecek. Türk Müziği'nin simgeleşmiş eserlerinden olan bu parça, koro tarafından seslendirilecek ve herkesin gönlünde ayrı bir yeri olan bu eserle salonu dolduran tüm dinleyiciler bir kez daha memleket sevgisiyle dolacak. Bu duygusal ve bir o kadar da coşkulu an, konserin unutulmaz anıları arasında yerini alacak.

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu'nun verdiği bu konser, Bolu'nun zengin kültürel mirasının güzel bir örneği olacak. Konserin tüm katılımcılarına unutamayacakları bir müzik deneyimi yaşatacağına inanıyoruz. Bu müzik ziyafetini kaçırmamak adına tüm müzikseverlerin 2 Haziran 2023 Cuma akşamı saat 20:30'da bu özel etkinliği takvimlerine not etmelerini öneririm.

Unutulmaz bir akşama tanıklık etmek ve Türk Sanat Müziği'nin eşsiz eserlerini Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu'nun yorumuyla dinlemek için bu özel geceyi kaçırmayın. Hem Bolu'nun gelişimine katkı sağlayacak bu etkinlikte yer alın, hem de Türk Sanat Müziği'nin bu eşsiz eserlerinin keyfini çıkarın. İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamındaki bu özel konser, herkesin müzik dolu bir akşam geçirmesini sağlayacak.

Haber: Elif Demirci - Bolunet İçerik Yöneticisi

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği