İzzet Baysal, Eğitime Adanmış Bir Ömür: Bolu'da Anma Günü... BoluNet
222

Bolu'nun Gönül Elçisi İzzet Baysal, Gelecek Hafta Sevgi ve Minnetle Anılacak.

 

Bolu'nun saygın vakıf ve üniversite kurucusu İzzet Baysal, vefatının 24. yıl dönümünde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin düzenleyeceği anma programıyla onurlandırılacak. 5 Mart 2024 Salı günü, saat 14:00'da gerçekleşecek olan tören, Baysal'ın eğitime ve toplumsal kalkınmaya olan sarsılmaz katkılarını yüceltecek.

 

Anma töreni, Baysal'ın hatırasını ve Bolu'ya olan derin bağlılığını yansıtan konuşmalarla başlayacak. Vakfın ve üniversitenin yetkilileri, İzzet Baysal'ın eğitim alanındaki derin izlerini ve Bolu'nun sosyal hayatına yaptığı katkılara dikkat çekmeyi amaçlayan konuşmalar yapacaklar.

 

Etkinlik, Baysal'ın hayırseverlik anlayışını, Bolu'ya kazandırdığı değerli eserleri ve eğitime olan tutkusunu öne çıkaran bir fotoğraf sergisi ve kültürel performanslarla süslenerek devam edecek. Bolu halkının büyük ilgiyle beklediği etkinlikte, İzzet Baysal'ın adını taşıyan üniversitenin kampüsü, onun hatırasını yaşatan çeşitli anıtlar ve sanat eserleriyle donatılacak.

 

Anma programı kapsamında, İzzet Baysal'ın hayatını ve Bolu'ya olan sevgisini konu alan bir belgesel gösterimi de yer alacak. Gösterimin ardından, katılımcılar Baysal'ın değerlerinin gelecek nesillere ilham kaynağı olarak yaşatılacağını ve onun mirasının eğitim alanında yankılanmaya devam edeceğini vurgulayacaklar.

 

BoluNet olarak, İzzet Baysal gibi değerli bir hayırseverin ve eğitimci ruhunun izlerini sürmeye, onun Bolu için yaptığı katkıları ve yarattığı farkı her zaman hatırlamaya devam edeceğiz. 5 Mart'ta düzenlenecek anma töreni, onun Bolu'ya ve ülke eğitimine olan katkılarını bir kez daha gözler önüne sererek, toplumda derin bir saygı uyandıracak. Bolu'nun gönül elçisinin mirası, şükran ve minnetle sonsuza dek yaşatılacak.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği