İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Meral Akşener’e Destek Mesajı Yayınladı
222

İYİ Parti İl Başkanlarından Akşener'e Tam Destek

İYİ Parti'nin 81 il başkanı, 24 Haziran'da düzenlenecek olan 3. Olağan Kongre öncesi Genel Başkan Meral Akşener'e tam destek verdiklerini belirtti. Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş da, bu destek açıklamasına imza atan isimler arasında yer alıyor.

İYİ Parti İl Başkanları tarafından yapılan ortak açıklamada; "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede, ardında ve yanındayız. Sayın Genel Başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır" denildi.

Burhan Aktaş: "Akşener'in Yanındayız."

Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, diğer İl Başkanları ile birlikte Akşener'e olan desteğini belirtti. Aktaş, "İYİ Parti'nin, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına ve partimizi iktidara taşıyacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'e, kurultayda tam destek veriyoruz. Bolu olarak her zaman Genel Başkanımızın yanında yer alacağız" dedi.

81 il başkanı, yaptıkları ortak açıklamayla Meral Akşener'i amasız, fakatsız ve lakinsiz genel başkan adayı olarak önerdiklerini belirtti. Açıklamanın sonunda ise; "Kurultayımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Saygılarımızla" ifadesi kullanıldı.

Bolu'da yayınlanan bu gazete, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş'ın ve diğer 80 İl Başkanı'nın Meral Akşener'e olan bu desteğini ön plana çıkararak, hem Bolu halkının hem de ülke genelindeki okuyucuların haberdar olmasını sağladı.

Tüm Türkiye'yi kapsayan bu geniş tabanlı destek, İYİ Parti'nin 3. Olağan Kongresi öncesi büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği