İstanbul İftarında CHP'nin Sıcak Gündemi: Ateş, Yeni Döneme İşaret Ediyor...BoluNet
222

CHP Bolu Milletvekili Ateş'ten İstanbul İftarı: "Yeni Dönemde Çok İşimiz Var"

 

İstanbul - CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbata töreninin ardından düzenlenen iftar yemeğinde, parti üst kademesi ve yerel yöneticilerle bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar; Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Parti Meclisi üyeleri, MYK üyeleri, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, diğer milletvekilleri, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve ilçe belediye başkanları ile partililerin geniş katılımını gördü.

 

Milletvekili Ateş, yerel seçimlerin ardından artan sorumluluklarının altını çizerek, "Ülkemiz için yapacak çok işimiz var. Bu toplantı, gelecek dönemde yapacağımız çalışmalar için önemli istişareler yapma fırsatı sunuyor" dedi. Bu çerçevede gerçekleştirilen iftar organizasyonu için İmamoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese minnettarlığını ifade etti.

 

Ateş'in önderlik ettiği bu birliktelik, CHP'nin yerel ve ulusal düzeyde ülke yönetimine olan katkısının önemini bir kez daha gündeme getirdi. Katılımcılar, ülke sorunlarına çözüm bulmak ve toplumun her kesimi için daha iyi bir gelecek inşa etmek amacıyla bir araya geldiklerini ifade ettiler.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği