İsmail Akgül ve Türkiye Kamu Sen'den Bolu İl Özel İdaresi'ne Özel Ziyaret....BoluNet
222

 


MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu İl Özel İdaresi'nde Çalışanları Ziyaret Etti

BOLU - MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Kamu Sen Başkanı ve temsilcileri ile birlikte Bolu İl Özel İdaresi'nde görevli işçi ve memurları ziyaret etti. Ziyarette, çalışanların güncel çalışmaları hakkında bilgiler alındı ve sorunlarına kulak verildi.

Sosyal medya üzerinden de ziyareti duyuran İsmail Akgül, çalışanların samimiyetine teşekkür etti. Akgül'ün Twitter hesabından yaptığı paylaşım, "@ismakgul14 ????İl Özel İdare - Türkiye Kamu Sen Başkanımız ve Temsilcilerimiz ile birlikte Bolu İl Özel İdaresinde İşçi ve memur arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler alarak sorunlarını dinledik.Samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz." şeklindeydi.

Bu ziyaret, Milletvekili Akgül'ün Bolu'daki kamu çalışanlarıyla olan ilişkisini pekiştirmek ve çalışanların yaşadığı sorunları yerinde gözlemlemek amacıyla gerçekleştirildi. Türkiye Kamu Sen Başkanı da, ziyaretin önemini belirterek, çalışanların sorunlarının çözümü için sürekli olarak iletişimde olduklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından İl Özel İdaresi çalışanları da Milletvekili Akgül'e ve Türkiye Kamu Sen temsilcilerine teşekkürlerini sundu. Birçok çalışan, bu tür ziyaretlerin moral ve motivasyonlarına olumlu etki yaptığını dile getirdi.

İsmail Akgül'ün ziyareti, Bolu basınında da geniş yer buldu. Bu tür ziyaretlerin, hem çalışanların hem de yöneticilerin birbirlerini daha yakından tanımaları ve sorunları daha etkin bir şekilde çözüme kavuşturmaları için önemli olduğu belirtildi.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği