İsmail Akgül'ün TBMM Açılışında, Bahçeli'yle Yan Yana...BoluNet
222

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28. Dönem 2. Yasama Yılı Açıldı:
MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül,MHP Grup toplantısında...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 28. Dönem 2. Yasama Yılı'nın ilk Grup Toplantısı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu önemli toplantıya Bolu Milletvekili İsmail Akgül de katıldı.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla toplantının detaylarına ve Genel Başkan Bahçeli'nin teşriflerine dikkat çekti. Akgül, "@ismakgul14" kullanıcı adıyla yaptığı Twitter paylaşımında, "Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem 2. Yasama Yılının ilk Grup Toplantısını Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin teşrifleri ile gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Bu yılın ilk Grup Toplantısı'nın gerçekleştirilmesi, TBMM'nin yeni yasama yılına nasıl bir gündemle başlayacağının sinyallerini veriyor. Genel Başkan Bahçeli'nin toplantıya katılması ise partisinin TBMM'deki faaliyetlere ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi.

Bolu halkı, Milletvekili İsmail Akgül'ün aktif rol alarak Bolu'nun sesini TBMM'de duyurduğunu görmekten memnuniyet duyuyor. Önümüzdeki günlerde TBMM'nin gündeminde nelerin olacağı ve MHP'nin bu gündemde nasıl bir rol alacağı merakla bekleniyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği