İŞİN HAKKINI VEREBİLECEK Mİ?
222

Bolu'da CHP’nin 2023 seçimleri için milletvekili adayları belli oldu. CHP Bolu 1. sıra Milletvekili adayı gösterilen Türker Ateş, “Mutluyum ve gururluyum, sorumluluğum ağır. Onun bilincindeyim, çok çalışacağım. Tepki her zaman olur bu durum gayet normal” dedi.

14 Mayıs seçimlerine 34 gün kala CHP Bolu milletvekili aday listesi açıklandı. Son halini Kılıçdaroğlu’nun verdiği milletvekili aday listesi dün Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Bolu'da Türker Ateş'in ilk sırada listede yer alması tartışma konusu oldu. 

Türker Ateş, “Her şey güzel olacak. Mutluyum ve gururluyum, sorumluluğum ağır onun bilincindeyim ve çok çalışacağım. Bu kutsal göreve bizi layık görenlere teşekkür ediyorum, herkes en sonunda bir araya gelerek kardeşlik sevgi ve saygı çerçevesinde hareket edecektir” dedi.

Tepkinin her zaman olabileceğini belirten Ateş ''Bu durum gayet normal. Tepki demokrasinin gereğidir. Herkes en sonunda bir araya gelerek kardeşlik sevgi ve saygı çerçevesinde hareket edecektir. Önemli olan ülkemiz. Her fikre saygı duyuyoruz” ifadlerini kullandı.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği