İmamoğlu'ndan Seçim Sonrası Güçlü Mesaj: Ne Sen Ne Uydurma Yargı Kararları İstanbul'u Teslim Alamayacak...
222

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı olarak, İstanbul'un Fethi’nin 570. Yıldönümü Etkinliği’nde önemli açıklamalar yaptı.

İmamoğlu, seçim sonuçlarına rağmen demokratik mücadeleyi sürdüreceklerini ve gelecekte yaşanabilecek sorunların kaynağının iktidarın siyaset anlayışı olduğunu belirtti. Ayrıca, Cumhuriyetin, yöneticilerin hesap verdiği bir rejim olduğunu ve bunu iktidara sürekli hatırlatacaklarını vurguladı.

İmamoğlu, seçimlerin adaletsiz koşullarda gerçekleştirildiğini ve iktidarın kutuplaştırıcı dilinin demokrasi tarihimize olumsuz izler bıraktığını iddia etti. Muhalif seçmenlerin iktidar tarafından "terörist", "hain" ve "sapık" gibi ifadelerle suçlandığını belirterek, bu durumun vatandaşların arasına nifak sokmaya çalıştığını söyledi.

Seçim sonuçlarının Millet İttifakı adına beklenmedik olduğunu kabul eden İmamoğlu, toplumun değişim arzusunun sandığa tam olarak yansıtılamadığını belirtti. Ancak İmamoğlu, değişim iradesini yeniden inşa etmek için cesur olunması gerektiğini belirtti.

Türkiye'deki değişim iradesini yeniden inşa etmek için sebepleri bulup çözümlerini geliştireceklerini ifade eden İmamoğlu, her şeye rağmen ülkenin özgür, adil, müreffeh ve demokratik bir ülke olacağına inançlarının tam olduğunu belirtti.

Son olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mesaj vererek, "Birisi hâlâ İstanbul'un iradesine saygı duymayabilir. Birisi, bugün bile Türkiye'yi değil de İstanbul'u yanında arıyor olabilir. Hayal kurmasının bir mahsuru yok. Ne sen, ne de uydurma yargı kararları, İstanbul'u zorla teslim alamayacak. Çünkü biz İstanbul'u fethetmedik, biz gönülleri fethettik" dedi.

Haber: BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği