İçişleri Bakanlığı Önünde Bomba Paniği: Ankara'da Tansiyon Yüksek!...BoluNet
222

SON DAKİKA: İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Önünde Bombalı Saldırı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, bugün saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde bombalı saldırı girişiminde bulunuldu. Hafif ticari bir araçla gelen iki teröristin saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi.

Saldırı girişiminde teröristlerden birinin kendini patlattığı, diğer teröristin ise güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Olay sırasında açılan ateşle iki Emniyet mensubunun hafif yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Yaralı Emniyet mensuplarına acil şifalar dilendi.

Bakan Yerlikaya, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AMANSIZCA DEVAM EDECEKTİR❗️" ifadelerini kullandı.

Güvenlik güçlerinin olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattığı ve bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığı öğrenildi. Olayın detayları ve saldırının arkasındaki grupla ilgili bilgilere ulaşılmaya çalışılıyor.

 

Bu tür terör eylemlerinin ülkemizin huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik olduğunu belirten yetkililer, halkın panik yapmaması ve resmi açıklamalar dışındaki bilgilere itibar etmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Olayla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği