İbrahim Atalay'dan Sevenlerine Mesaj: Sağlığım İyiye Gidiyor
222

Gazeteci İbrahim Atalay Sağlığına Kavuşuyor: Son Durum

 

Bolu'nun sevilen simalarından, yardımsever ve güler yüzü ile tanınan Gazeteci İbrahim Atalay, geçtiğimiz hafta evinde istirahat ederken ani bir rahatsızlık geçirdi. Acil olarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan Atalay'ın beyne pıhtı attığı tespit edildi ve hemen yoğun bakım ünitesine alındı.

 

Atalay'ın sağlık durumu ile ilgili yapılan tetkik ve tedaviler sonucunda, hayata yeniden merhaba dediği belirtildi. Sağ tarafından kısmi felç geçiren Atalay'ın, yakın zamanda başlayacağı fizik tedavi süreciyle tamamen iyileşmesi bekleniyor. Atalay, sağlık durumu hakkında BoluNet aracılığıyla şu mesajı iletti:

 

"İyi günler diliyorum. Her şeyden önce Bolululara, Bolu’yu sevenlere ve BoluNet okurlarına teşekkür ediyorum. Rahatsızlığım esnasında yanımda olan doktorlara, İzzet Baysal Köroğlu Devlet Hastanesi doktorlarına ve sağlık personeline minnettarım. Ziyaretime gelen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve diğer tüm dostlarıma da teşekkür ederim. Telefonla arayan ve ziyaretime gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm Boluluları çok seviyorum ve Bolulu olmaktan gurur duyuyorum."

 

 

Taburcu Olma ve Ziyaretler

 

İbrahim Atalay'ın 07 Haziran 2024 Cuma günü taburcu olması bekleniyor. Bu süreçte, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi gördüğü süre zarfında çok sayıda seveni ve dostu kendisini ziyaret etti. Ziyaretçiler arasında MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de yer aldı. Akgül, Atalay'ın sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alarak kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

İsmail Akgül'ün Ziyareti

 

 

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Atalay'ı ziyareti sırasında, onun sağlık durumunun iyileşmekte olduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akgül, "Kıymetli dostum İbrahim Atalay, Bolu'nun önemli değerlerinden biridir. Onun sağlığına kavuşması hepimizi mutlu edecektir. Doktorlarımızın özverili çalışmaları sayesinde Atalay'ın kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyorum," dedi.

 

İbrahim Atalay'ın Mesajı

 

Atalay, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, özellikle doktorlara ve sağlık personeline teşekkürlerini iletti. Ayrıca, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bolu ve BoluNet okurlarına sevgilerini ileten Atalay, "Boluluları ve Bolu'yu çok seviyorum. Bolulu olmaktan her zaman gurur duydum ve duymaya devam edeceğim. Herkese kalben teşekkür ediyorum," dedi.

 

Gazeteci Atalay’a BoluNet’ten Geçmiş Olsun Dileği

 

İbrahim Atalay'ın sağlık durumu, doktorların yoğun çabaları ve kendisinin güçlü iradesi sayesinde hızla iyileşiyor. Yakın zamanda fizik tedaviye başlayacak olan Atalay'ın, kısa sürede eski sağlığına kavuşması bekleniyor. BoluNet olarak, İbrahim Atalay'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve okurlarıyla yeniden buluşmasını diliyoruz.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği