Herkes bu şehri merak ediyor, oteller talebi bakın nasıl karşılıyor...BoluNet
222

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Bolu’da tesisler de kendisini yeniliyor. Bolu Koru Otel, yeni yüzü ve yeni konseptiyle bölgenin en önemli destinasyonu haline geldi. Koru Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri, “Koru Otel’in uyuyan efsanesi, uyandı” dedi.

 

Bolu’nun doğal orman yapısının bir parçası olan 180 dönümlük bahçesiyle Bolu Koru Otel, misafirlerine yenilikçi, yepyeni bir konseptle hizmet sunumuna geçti. “Her Konuk Kendini Özel Hissetmeli” mottosuyla hareket eden Otel sadece konaklama değil, aynı zamanda deneyim, hizmet ve konforun birleşimini konuklarına sunuyor. Bolu Koru Otel, yeni yüzü ve yeni konseptiyle bölgenin en önemli destinasyonu haline geldi. Ankara ve İstanbul kara yolunun orta noktasında yer alan Bolu Koru Oteli, 2017 yılında bünyesine katarak tarihi dokusuna uygun bir şekilde yenileyen Koru Sağlık ve Turizm Grubu yeni bir atılımla, farklılık peşine koşan, yüksek beklentiye sahip konukların tercih ettiği otelcilik anlayışını bölgeye taşıdı.

 

Bolu Koru Otelin yenilikçi konseptini İhlas Haber Ajansı’na (İHA) konuşan Koru Sağlık ve Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri, “Bolu Koru Otel, Grubumuza dahil olduğunda tarihi ve nostaljik yapısı korunarak kapsamlı bir restorasyon süreci gerçekleştirdi. Bin 500 kişiyi aşan kapasitede 7 adet toplantı salonları, 3 bin 600 metrekare alana sahip SPA alanları, açık yüzme havuzu ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, kadınlara özel yüzme havuzu, FİFA standartlarında futbol sahaları, FİBA standardında basketbol ve voleybol sahası ile geniş kitlelere hizmet sunabilecek birçok yetenekli otel olarak planlandı” diye konuştu.

 

 

 

“Koru Otel’in uyuyan efsanesi, uyandı”

 

Her misafirin kendisini özel hissetmesi gerektiğini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri, “400’e yakın endemik bitkinin yer aldığı göknar, meşe, sarı çam, kara çam, gürgen, kayın, akçağaç, ıstıranca meşesi gibi yaklaşık 100 bin orman ağacını bünyesinde barındıran Bolu Koru Otel, dekorasyonu, keyifli odaları ve samimi atmosferiyle, misafirlerine doğa ile iç içe bir tatil deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Hem kongre, hem spor, hem de doğa turizmi açısından bölgenin en yetenekli turizm tesisi haline gelerek önemli bir fark meydana getirdi. Ancak geldiğimiz noktada, misafirlerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak ve her bir konuğa kendini özel hissettirmek amacıyla bölgede pek uygulanmayan yeni bir konsepte geçiş yaptık. Şimdi, sadece konaklama değil, aynı zamanda deneyim, hizmet ve konforun birleşimi bir otel deneyimini konuklarımıza sunuyoruz. Bolu Koru Otel’in yeni konseptinde, gastronomi deneyimini daha da özel hale getirmek adına bireysel beslenme tercihlerine odaklandık. Öncelikle bölgede tüm otellerde uygulanan yarım pansiyon uygulamasına son vererek tam pansiyon uygulamasına geçiş yaptık. 4 farklı restoranda yöresel lezzetleri de içeren 4 farklı konsepte hizmet sunmaya başladık. Misafirlerimizin hepsinin memnuniyeti, kurumun memnuniyeti ilkesiyle yola çıktığımız bu yolculukta Koru Otel’in uyuyan efsanesi, 2016 yılında başlayan yeniden uyanma dönemini artık uyandı olarak kabul ediyoruz. Ve şu an gerçekten bölgede çok ciddi bir turizm destinasyonu haline gelmiş olması da bizi çok derinden mutlu etmektedir” ded

Kaynak Linki: https://www.iha.com.tr/bolu-haberleri/herkes-bu-sehri-merak-ediyor-oteller-talebi-bakin-nasil-karsiliyor-55880250

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği