Hemşehrimiz Suat Çelen'in Sporcuları, Dünya Şampiyonasında gurur kaynağımız oldu...
222

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Bolu'lu hemşehrimiz Suat Çelen, üstelendiği bu ulvi vazifede her zaman Ülkemizi ve haliyle İlimizi temsilde bizlerin gurur kaynağı olmuştur ve bu da devam etmektedir. Dünya Şampiyonasının kapısına uğrayamadığımız cimnastik sporu geçmişimizi artık geride bırakmış oluyoruz. Katıdığımız 2023 yılı Dünya Şampiyonasında Suat Çelen twitter hesabından yaptığı paylaşımda bizlere sevinçli haberi duyurdu.

Çelen"Artistik Cimnastik Erkek Genç Millî Takımımız, Dünya Şampiyonası'nda takım olarak ilk 10'a girdi. Alperen Ege Avcı atlama masasında, Volkan Arda Hamarat ise genel tasnifte finale çıktı. Sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum.????????" dedi.

Bizde BOLUNET Ailesi olarak, hem kendisini, hemde teknik ekip ve sporcuları bizlere yaşattıkları bu gurur ve onurdan dolayı teşekkür ederiz

FIG'den de Sporcumuza Özel Ödül geldi.

Sporcumuz Volkan Arda Hamarat, FIG Artistik Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası yer aletinde en yüksek E puanını alarak FIG tarafından verilen özel ödülün sahibi olmuştur.

Sporcumuzu tebrik ederiz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği