Hayvanları Koruma Günü'nde Bakanlıktan Anlamlı Adım!...BoluNet
222

TC Millî Savunma Bakanlığı'ndan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Mesajı


TC Milli Savunma Bakanlığı, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü duyarlı bir mesaj yayımladı. Bakanlık, sosyal medya hesabından "Sevgi, dostluk, vefa... Her daim yanımızda olan ve dünyamızı güzelleştiren sevimli kahramanlarımızın #4EkimHayvanlarıKorumaGünü kutlu olsun." tasarruf kullanıldı.

Bakanlık, mesajdaki hayvanların insan değişikliklerinin önemine vurgu yaptı. "Hayvanlar, insanların en sadık dostlarıdır. Onunla geçirdikleri an, hayatlarımıza anlam katar. Bu özel günde, tüm hayvanları koruma ve sevgiyle kucaklama sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamalıyız." ifadelerine yer verdi.

Hayvan hakları konusunda birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren TC Millî Savunma Bakanlığı, hayvanların korunması ve sevildiği bir dünya için duyarlı olmasını istedi. "Hayvanları korumak, sadece onların değil, tüm insanlığın kullanıldığınadır. Sevgiyle, dostlukla ve vefa ile dolu bir dünya için hayvanlarımıza sahip çıkalım." şeklinde belirtti.

Bakanlığın bu özel günde paylaştığı mesaj, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok vatandaş, hayvanları koruma gününe dair kendi mesajlarını paylaşarak bakanlığa destek verdi.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği