Hayırlı Cumalar: Filistin ve Gazze İçin Dualarımızla!...BoluNet
222

Cuma Mesajı: Mazlumların Yanındayız, Zalimlerin Karşısındayız

#Filistin #Gazze #Dua #Cuma #Cumaduası #HayırlıCumalar #Kudüs #MescidiAksa

Bugün, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'de de belirtildiği gibi, "Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah onları cezalandırmayı, korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor." (İbrâhîm, 14/42). Bu ayetin ışığında, zalimlerin yaptığı zulümleri asla unutmayacağız ve mazlumların yanında olacağız.

Gözler Önünde Yaşanan İnsanlık Dramı

Filistin ve Gazze, dünyanın gözleri önünde yaşanan acımasız saldırıların merkezi haline gelmiş durumda. Çocuk, yaşlı, kadın demeden masum insanlar, zalimlerin hedefi oluyor. Bombalar yağdırılıyor, evler yıkılıyor, hayatlar son buluyor.

Mazlumla Allah Arasında Perde Yoktur

Biz Müslümanlar olarak inanıyoruz ki, mazlumla Allah arasında perde yoktur. "Kahhâr" olan Rabbimiz, zalimleri kahr-u perişan edecektir. Zalimlerin bu dünyada da cezasız kalmayacağına olan inancımız tamdır.

Cuma Duamız

Bu Cuma günü, dualarımızı Filistin ve Gazze için yapalım. Mazlumların yaralarını sarmak, zalimlerin ise adalet karşısında diz çökmeleri için dua edelim. Unutmayalım, zalimin zulmü varsa, Allah'ın adaleti de vardır.

Bu zor günlerde, hepimizin üzerine düşen görevler var. İster maddi, ister manevi, isterse de duamızla; mazlumların yanında olmalı, zalimlere karşı durmalıyız. Unutmayalım, zalimler için yaşanacak korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir gün mutlaka gelecektir.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 4 3 0 10
2 GS  Galatasaray 3 3 0 9
3 BJK  Beşiktaş 3 3 0 9
4 EYP  Eyüpspor 4 2 0 8
5 İBFK  Başakşehir 3 2 0 7

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği