HALK KARARINI VERMİŞ... Görülmeğe Değer Bir Miting...
222

MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL MİTİNGİ… CUMHURBAŞKANI ADAYI KILIÇDAROĞLU: “TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ BİR KİŞİYE TESLİM ETMEYECEĞİZ, BİR KİŞİNİN İKİ DUDAĞI ARASINDAN ÇIKAN SÖZÜ HİÇ KİMSE KABUL ETMEYECEK”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın İstanbul mitinginde; “Az önce genel başkanlarımızı dinlediniz. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarımızı dinlediniz. Birlikte yola çıktık. Ortak akılla yola çıktık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bir kişiye teslim etmeyeceğiz, bir kişinin iki dudağı arasından çıkan sözü hiç kimse kabul etmeyecek. Beraber ve birlikte yöneteceğiz. Akılla yöneteceğiz. Bilgiyle, birikimle, ahlakla, erdemle yöneteceğiz. Hiçbir ayrımcılık yapmayacağız. Bu ülkeye sözüm söz baharı getireceğim” dedi. Kılıçdaroğlu, İstanbullulara, “Bütün sorunları biliyorum. Emin olun. Bütün sorunları çözmeye ahdettim. Ve ben bu ülkeye arkadaşlarımla birlikte baharı getireceğim. Huzuru getireceğim” diye seslendi.

 

MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL MİTİNGİ… AKŞENER: “YEŞİLDAĞ AİLESİNİN FERDİ BİR KASET YAYINLADI. BİZE SÖVMEK YERİNE BU VİDEOYU SORGULA BAKALIM. BU BİR MİLYAR DOLAR KİMİN CEBİNE GİRMİŞ? ALİ YEŞİLDAĞ’IN İDDİASINA GÖRE SENİN”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın İstanbul mitinginde; “Recep bey Recep bey… Var mıdır, yok mudur belli olmayan bir kasetten bizzat bahsediyorsun da... Dün sizin en yakın aile dostunuz; seninle beraber, başına bir iş gelmesin diye hapse giren Yeşildağ ailesinin bir ferdi, bir kaset yayınladı. O kasette çok enteresan, nasıl hırsızlık yapıldığını anlatıyor. Diyor ki Ali Yeşildağ: Antalya Havaalanı yıl 2007’de havaalanının işletmesi satışa çıkıyor. Bir firma 5 milyar euro veriyor. Buna karşılık o firmanın dosyasından evrak çalınıyor. Yakınlardan birine 3 milyar euroya veriliyor. 1 milyar euro cep ediliyor. Bu iddia bizzat Recep Bey tarafından 1 milyar euro alındığını söylüyor. Recep bey Recep bey… Sen Cumhurbaşkanısın. Bize sövmek yerine sen bu videoyu bir sorgula bakalım. Bu bir milyar dolar kimin cebine girmiş? Ali Yeşildağ’ın iddiasına göre senin cebine girmiş” dedi.

 

MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL MİTİNGİ.. İMAMOĞLU: “İSTANBUL’DA MİLLET ONLARA ÖYLE BİR DEMOKRASİ TOKADI ATTI Kİ SAYMAYI ÖĞRENDİLER. 14 MAYIS'TA DA MİLYONLARCA OY FARKINI TEK TEK SAYACAKLAR”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Millet İttifakı’nın İstanbul mitinginde, "İstanbulluların iradesini beğenmeyenler seçimi iptal ettirmişlerdi. O gün utanmadan 'Sandıktan biz çıkmazsak, o seçim geçerli sayılmaz' dediler. Sonra millet onlara öyle bir demokrasi tokadı attı ki saymayı öğrendiler. Hem milletin kararına saygı duymayı hem de oyları saymayı öğrendiler. 23 Haziran’da, 806 bin oy farkını tek tek saydırdı bu millet onlara. 14 Mayıs’ta da milyonlarca oy farkını tek tek sayacaklar. Milletin iradesine saygı duyacak, iktidarı millete teslim edecekler" dedi.

 

MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL MİTİNGİ… YAVAŞ: “14 MAYIS’TA GÜZEL ÜLKEMİZDE KİN, NEFRET TOHUMLARI ORTADAN KALKSIN, ARTIK MUTLULUK, REFAH VE BAHAR GELSİN MEMLEKETİMİZE”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Millet İttifakı’nın İstanbul mitinginde; “14 Mayıs’tan sonra nasıl 11 Millet İttifakı büyükşehir ve diğer Milet İttifakı belediyelerinde yaşayan halk için huzur, bereket geldiyse, mutlu oluyorlarsa, şimdi ülkemizin bu mutluluğu, huzuru ve bereketi tatma zamanı geliyor. 14 Mayıs’ta güzel ülkemizde kin, nefret tohumları ortadan kalksın, artık mutluluk, refah ve bahar gelsin memleketimize diyor, başarılar diliyorum. Güzel günlerde görüşmek üzere” dedi.

 

MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL MİTİNGİ… KARAMOLLAOĞLU: “BİR DEPREME BİLE BUGÜNKÜ SİSTEMDEN DOLAYI İKİ GÜN GEÇ MÜDAHALE EDEN BU İKTİDAR, MUTLAKA DEĞİŞMESİ İCAP EDEN BİR YAPI HÂLİNE GELDİ. MECBURUZ”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı’nın İstanbul mitinginde; “Mağdur olan kim olursa olsun, siyaseten bizim aynı duygu ve düşünceleri paylaşmasa bile onun derdini biz kendi derdimiz bileceğiz, bundan emin olun. Herkesin dert babası olacağız. Mutlaka dertli olan insanlarla dertleşeceğiz. Mutlaka her kesimin problemlerini çözeceğiz” dedi. Karamollaoğlu ayrıca, “Bir deprem yaşadık. 11 ilimiz yerle bir oldu. Sırf bugünkü başkanlık sisteminden dolayı müdahaleye bu iktidar iki gün geç teşebbüs edebildi. Düşünebiliyor musunuz, bir depreme bile bugünkü sistemden dolayı iki gün geç müdahale eden bu iktidar, mutlaka değişmesi icap eden bir yapı hâline geldi. Mecburuz. Sizin dertlerinizle dertlenebilmek için bu değişiklikleri yapmaya mecburuz” diye konuştu. 

 

MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL MİTİNGİ… DAVUTOĞLU: “YALANA, YOLSUZLUĞA, YASAKLARA, YOKSULLUĞA BOĞULMUŞ CUMHUR İTTİFAKI GİDECEK, MİLLETİ BEREKET İLE BULUŞTURACAK OLAN MİLLET İTTİFAKI GELECEK”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı’nın İstanbul mitinginde; “14 Mayıs gecesi, 15 Mayıs sabahı; yeni bir baharda yasaklar gidecek, özgürlükler gelecek. Kutuplaşma gidecek, kucaklaşma gelecek. Yargıya talimat veren hukuk anlayışı gidecek; hak, hukuk, adalet gelecek. Mülakat gidecek, liyakat gelecek. Her gün, her akşam bir videoları yayınlanan; işte dün akşam da Antalya Havalimanı’nda ne döndüğü yayınlanan; o yolsuzluk sistemi gidecek, siyasi ahlak gelecek. Bütün bunların sebebi olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gidecek, güçler ayrılığına, demokratik hukuk devletine dayalı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek mi? 15 Mayıs günü; yalana, yolsuzluğa, yasaklara, yoksulluğa boğulmuş Cumhur İttifakı gidecek, milleti bereket ile buluşturacak olan Millet İttifakı gelecek” dedi.

KILIÇDAROĞLU: BORSA’DA VATANDAŞIMIZI SOYDULAR. ÇALINANI TAHSİL EDECEĞİZ MANİPÜLATÖRLERDEN. 15 MAYIS GÜNÜ BORSA'YA SORUŞTURMA EMRİ VERECEĞİM

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Borsa’da vatandaşımızı soydular. Görülmemiş bir operasyona maruz kaldı küçük yatırımcı. Çok üzgünüm, uyarmaya çalışmıştım. Beni dinlemeyenler, alay edenler oldu. Canları sağ olsun. Çalınanı tahsil edeceğiz manipülatörlerden. 15 Mayıs günü Borsa'ya soruşturma emri vereceğim” açıklamasını yaptı.

 

MİLLET İTTİFAKI’NIN EKONOMİ KURMAYLARI İSTANBUL’DA BULUŞTU: “ATACAĞIMIZ ADIMLARLA TÜRKİYE’Yİ GÜVEN DUYULAN, ÖNGÖRÜLEBİLİR BİR İŞ VE YATIRIM ORTAMINA KAVUŞTURACAĞIZ”

Millet İttifakı’nın ekonomi kurmayları bugün İstanbul’da bir araya geldi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, “Hukukun üstünlüğü, hukuk güvenliği, yargının tarafsızlığı ve bağımsızlığı, temel özgürlüklerin güvence altına alınması ve şeffaf, hesap verebilir, yolsuzluklardan arınmış kamu yönetimi alanlarında atacağımız adımlarla Türkiye’yi güven duyulan, öngörülebilir bir iş ve yatırım ortamına kavuşturacağız” denildi.

 

MANSUR YAVAŞ'TAN ERDOĞAN’A: "BİRDENBİRE, BİR GÜNDE ŞEFKATE BÜRÜNDÜ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Aydın’da; “21 yıl önceki fotoğraflarınıza lütfen bakın. 21 yıl önce hangi mahallede hangi tür evde oturduğunuza bir bakın, bir de şimdiyi kıyaslayın. Gerçekten fakir fukaraya sahip mi çıkmışsınız? Yoksa kendiniz imtiyazlı, torpille iş başına gelen, çoluğuna çocuğuna iş derdi olmayan, hemen işe sokan üç beş maaş alanlardan mı oldunuz? Hani adalet?” dedi. Yavaş ayrıca, “Bugünkü demecini okuyorum Sayın Cumhurbaşkanımızın: ‘Siyasetteki tatlı rekabetin husumete dönmesine izin vermeyelim, lütfen’ diyor. Birdenbire, bir günde şefkate büründü” diye konuştu.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği