Hacer Akalın Bursalı: Tabaklar'ın Geleceği İçin Eğitim Köprüleri Kuruyor... BoluNet
222

Tabaklar Mahallesi'nde Seçime Doğru: Hacer Akalın Bursalı'dan Eğitime Tam Destek

 

Bolu, Tabaklar Mahallesi - Tabaklar Mahallesi Muhtar Adayı Hacer Akalın Bursalı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde mahalle sakinlerinin gönlünü fetheden bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bolu Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürü Kenan Öztürk ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hasan Güleç ile olan buluşmalarında, eğitime verdiği önemi ve mahalle için hazırladığı projeleri anlattı.

 

 

Hacer Akalın Bursalı, muhtarlık görevini üstlendiği takdirde mahallenin gençlerine ve çocuklarına daha kaliteli eğitim fırsatları sunma sözü vererek, eğitim altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor. Bu ziyaretler, Bursalı'nın mahalleye olan bağlılığını ve muhtarlık görevini layıkıyla yerine getirme kararlılığını da gözler önüne seriyor.

 

 

"Tabaklar Mahallesi için durmaksızın çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçildiğim takdirde, kadın azalarımızla birlikte Türkiye'nin 100. yılına yakışır bir mahalle yönetimi sergileyeceğiz. Eğitimden sağlığa, sosyal aktivitelerden mahalle estetiğine kadar birçok alanda yeniliklerle mahallemizi örnek bir mahalle yapmayı amaçlıyorum." diyen Bursalı, geleceğe taşıyacağı projeleriyle göz dolduruyor.

 

Mahalleli ise, adayın proaktif yaklaşımı ve çözüm odaklı çalışmalarından ötürü Bursalı'ya olan inancını ve takdirini esirgemiyor. Mahalle sakinleri, "Hacer Akalın Bursalı'nın mahallemiz için yaptığı çalışmalar, onun ne kadar ilgili ve sorumlu bir muhtar adayı olduğunu gösteriyor. Mahallemizin daha iyi bir geleceğe kavuşacağından eminiz." şeklinde duygularını ifade ediyor.

 

Tabaklar Mahallesi'nin geleceğini şekillendirecek olan bu önemli seçimlerde, Hacer Akalın Bursalı'nın enerjisi ve vizyonu, mahallenin kaderini değiştirecek gibi duruyor. Gençlerin ve çocukların eğitim ihtiyaçlarını önceliklendiren bu tutum, mahalledeki sosyal ve kültürel gelişimin de katalizörü olacak gibi gözüküyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği