Günler Birleşti: Seçim Günü Anneler Günü! Kılıçdaroğlu: 'Bugün Anneler Seçiyor!
222

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "Anneler Seçecek" Mesajı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin Anneler Günü'ne rastlaması dolayısıyla “Anneler seçecek” notuyla yeni video yayınladı.

Videoda bir annenin sesinden, “14 Mayıs’ta yalnızca Cumhurbaşkanımızı seçmeyeceğim. Yavrumun, gözümün nurunun geleceğini seçeceğim. Yavrum. Bu anneler gününde bana ne hediye alacaksın diye düşünme. Çünkü bu anneler gününde sana hediyeni ben vereceğim. Geleceğini. Hayat karşına iyi insanlar çıkarsın yavrum” sözlerine yer verildi.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bu akşam Twitter hesabında; “Anneler seçecek” notuyla yayınladığı yeni kampanya videosunda, CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısı olan “Sana Söz” şarkısına yer verildi.

14 Mayıs seçimlerinin Anneler Günü’nde yapılacak olması nedeniyle, bir annenin çocuğuna seslenişine yer verilen kampanya filminde şu sözler yer aldı:

“14 Mayıs’ta yalnızca Cumhurbaşkanımızı seçmeyeceğim. Yavrumun, gözümün nurunun geleceğini seçeceğim. Diğer tüm çocuklarla eşit şartlarda, ezilip büzülmeden, küçümsenip dışlanmadan dimdik durmasını seçeceğim. Adil bir dünyada, korunup kollandığı, şiddetin ve öfkenin ona dokunamadığı bir hayat seçeceğim. Okuluyla ilgili içimin hep rahat olduğu bir sistemi seçeceğim. Yavrum. Bu anneler gününde bana ne hediye alacaksın diye düşünme. Çünkü bu anneler gününde sana hediyeni ben vereceğim. Geleceğini. Hayat karşına iyi insanlar çıkarsın yavrum.”

Cennet, Annelerin Ayağının Altındadır.

Anneler, insan yaşamları en önemli figürlerinden biridir. Onlar, sevgi, fedakarlık ve sabır gibi değerleri temsil eden varlıklardır. Toplumda, annelere verilen değer ve önem evrenseldir. Bu kavram, "Cennet, Annelerin Ayağının Altındadır" sözünde ifadesini bulur. Bu yazıyı, annelerin kutsallığını ve anlatımlarını yanı sıra neden "cennet" benzetmesine layık olmaya keşfedeceğiz.

Annelerin Fedakarlığı ve Sabrı Bir anne, oyunun mutluluğu ve refahı için her türlü fedakarlığı kuşlar çekinmez. Gece gündüz demeden, yorgunluğunu hissetmekten çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır. Anne, kendi rahatını, zamanını ve enerjisini çocuğunun huzuru ve mutluluğu için feda eder. Aynı zamanda, annelerin sabrı sınırsızdır. Çocuklar büyürken, hatalar yapar, huysuzlanır ve bazen başarısız olurlar. Ancak bir anne, çocuğunun yanında olduğunu hissettirir ve onu desteklemek için elinden geleni yapar. Anneler, yaşanan tüm zorluklara rağmen sebat eder ve sabırla yürümeye devam eder.

Cennet, genellikle mutluluk, huzur ve bollukla yaşayacaktır. Annelerin varlığı, çocuklara bu değerleri sunar ve onların yaşamlarını açıklama öğretir. Anneler, sevgiyle büyütülen bir dünya yaratır ve insanlara adeta bir cennet sunar.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği