Güneç'ten Açıklama, Basında Çıkan Bazı Haberler Gerçeği Yansıtmamaktadır...
222

Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç,

Bazı Bolu Basın Yayın Organlarında, "CHP mitingi sonrası gergin anlar 'yumruklar sıkıldı'" ve "İl Başkanına büyük saygısızlık" gibi haberler karşısında şaşkınlık geçiridiğini ve yaşananların yanlış şekilde aksettirilerek basında yer almış olmasında dolayı üzüntülerini belirtti.

Güneç, yaptığı açıklamada:

"Gelecek Partisi Bolu İl ve İlçe Teşkilatlarımızla, her gün, her saat, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için, Millet İttifakı içersinde başarılı bir şekilde, halkımızın güven ve takdirini kazanarak, hedefe kilitlenmiş olarak çalışmaktayız.

Bugün, 09 Mayıs 2023 tarihinde de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu miting yapmak üzere Bolu'da karşıladık ve ağırladık. Sayın Kılıçdaroğlu'nun mitingi ile Bolu ilk defa, bir siyasi liderin, görebileceği en büyük, en görkemli ve en heyecanlı bir mitingi Siyasi Ortaklarımızla gerçekleştirmiş olduk.

Miting sonrası otobüsüne binmek üzere hareket eden Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte, Altılı Masanın İl Başkanları olarak bir fotoğraf karesinde bulunmak istediğimizi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek bildirmek istedim. Ancak, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu kalabalığın etkisi ile sesimi duymadı. Cumhurbaşkanı Adayımızın güvenliğinden sorumlu arkadaşlar yaklaşmak istediğim Kemal Bey'e koruma amaçlı olarak bana engel olmak istediler. Güvenlikten sorumlu arkadaş kolunu kaldırarak bana müdahele etti, ben de ister istemez yaklaşabilmek için kolumu kaldırarak güvenliğe müdalehe etmek zorunda kaldım. Sonrasında orada bir anda arzu edilmeyen itişme ve tatsızlık oldu.

Bu olayı, Kemal Kılıçdaroğlu otobüse bindikten sonra duymuş olacak ki, beni otobüse davet etti. Bende otobüse gittim içerde Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Ekrem İmamoğlu yaşanılan tatsız davranışın etkisinden dolayı şahsıma özürlerini ifade ederek, hem benden hem de bulunduğum yerde temsil ettiğim Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu'ndan ve Partimizden özür dileyerek, üzüntülerini dile getirdiler. Ben de kendilerine, yaşanmaması gereken bu davranışın hoş bir durum olmadığını, sonuçta Genel Başkanımızı ve Partimizi temsil ediyor olmamdan dolayı yaşananlardan üzüldüğümü belirttim ve konuda bu şekilde kapanmış oldu.

Biz Millet İttifakı Bolu İl Başkanları olarak birlikte dayanışma içinde hareket etmekten ve çalışmaktan dolayı, azimliyiz. Bizi kimse de yıldıramaz.  Millet İttifakı olarak, her daim çalışarak ve kazanarak, Sayın Kemal kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak inşallah göreceğiz ve başaracağız.

Bolu Basınında ise, bazı yayın organları bu olayı farklı ve amaçlı bir şekilde yansıtarak Bolu Halkına yanlış haber yapmaları kabul edilemez . Çünkü bu haber anlayışı malesef gerçeklerden uzak kalmaktadır. 20 Yılı aşkın siyasi yaşamımda ilk defa böyle bir hadise yaşayarak, fütursuzca haberleştirlmesi malesef gerçeği yansıtmamıştır. Bolu, kamu oyununa gerçekleri anlatmak, biz siyasetçilerin boynunun borcudur. Halkımıza gerçekleri doğru bir şekilde anlatmalıyız.. Bu her kesim açısından da böyle olmalı." diyerek sözlerini tamamlayan Güneç, miting sonrası Bolu Halkının Millet İttifakına tam destek verdiğini belirterek. Bu iş tamam dedi. 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği