Gözyaşları ve Gurur: Pençe-Kilit Kahramanlarına Veda... BoluNet
222

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Deverenli, Pençe-Kilit Operasyonundaki Şehitler İçin Taziye Mesajı Yayınladı

 

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Deverenli, Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit operasyonu sırasında şehit düşen Türk askerleri için taziye mesajı yayınladı. Deverenli, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şehit askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diledi.

 

Mustafa Deverenli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, terör örgütü ile çıkan çatışmada hayatını kaybeden Türk askerlerine atfen, "Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Deverenli'nin bu hassas ve duyarlı paylaşımı, toplumun geniş kesimleri tarafından takdirle karşılandı. Pençe-Kilit operasyonu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, terör örgütlerine karşı Irak'ın kuzeyinde yürütülen stratejik bir harekât olarak biliniyor. Operasyonun amacı, bölgedeki terör tehdidini bertaraf etmek ve ulusal güvenliği korumak olarak açıklanmıştı.

 

Milletimizin Başı Sağ Olsun

 

Deverenli'nin paylaşımı, toplumsal dayanışmanın ve birlik beraberliğin önemini vurgulayan bir mesaj olarak öne çıkıyor. Olayın yarattığı üzüntü ve kayıp, tüm ülke genelinde hissediliyor. Şehit askerlerin aileleri ve yakınlarına gösterilen bu tür destek ve dayanışma, ulusal birliğin ve kardeşliğin göstergesi olarak kabul ediliyor.

 

Bu acı olay, ulusun terörle mücadeledeki kararlılığını ve vatanseverliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Mustafa Deverenli'nin paylaştığı taziye mesajı, toplumun her kesiminden destek ve takdir toplamaya devam ediyor. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde, teröre karşı mücadelede kararlılık vurgulanıyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği