Göynük'te Seçim Heyecanı: CHP Rüzgarı Esiyor...BoluNet
222

Göynük'te Seçim Rüzgarı: CHP'den Tam Destek ve Halkla Buluşma

 

Göynük, Bolu – Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Bolu Milletvekili Türker Ateş ve Belediye Başkan Adayı Ali Oral, yerel seçimlere günler kala Göynük'te adeta bir seçim rüzgarı estirdi. Göynük ilçesinde gerçekleştirdikleri yoğun ziyaret ve buluşmalarla vatandaşların sesine kulak veren ikili, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

 

Sabahın erken saatlerinde Göynük Kaymakamı Talha Battal'ı makamında ziyaret ederek günlerine başlayan Ateş ve Oral, ardından ilçenin sanayi esnafı ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında esnafın ve çalışanların taleplerini dinleyen ikili, zor şartlar altında alın teri döken vatandaşlara hayırlı kazançlar diledi.

 

 

Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya ile de bir araya gelen ekip, ilçenin geleceğine dair projelerini ve vizyonlarını paylaştı. CHP Bolu Milletvekili Ateş, "Göynük, potansiyeli yüksek, kültürel ve tarihi değerleriyle ön plana çıkan bir ilçemiz. Bizler, Ali Oral liderliğinde Göynük'ü daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

Göynük'te seçim öncesi halkın büyük ilgi ve sevgisiyle karşılaşan CHP ekibi, seçim çalışmalarını halkın talep ve önerilerini dinleyerek sürdüreceklerini belirtti. Göynük'te esnaf ziyaretleri, halk buluşmaları ve çeşitli etkinliklerle seçim atmosferi giderek ısınıyor.

 

 

Seçimlere kısa bir süre kala, CHP'nin Göynük'teki çalışmaları halk arasında umut ve beklentileri artırıyor. Göynük halkı, seçimlerin ilçelerine ve kendilerine hayırlı olmasını temenni ederken, CHP ekibi de tüm güçleriyle çalışmalarına devam ediyor. Göynük, seçimlere doğru umutlu bir yolculuğa çıkarken, herkesin gözü kulağı bu tarihi seçimde.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği