Gök Gürültüsü ve Sağanak Bolu'yu Teslim Alacak...BoluNet
222

"Dikkat! Bolu'da Fırtına Öncesi Sessizlik Sona Eriyor: Meteorolojik Alarm Verildi."

 

Bolu İl Valiliği, yarın (Pazar) için ilimiz genelinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak kuvvetleneceği konusunda bir meteorolojik uyarı yayınladı. 28 Nisan 2024 tarihinde saat 12.00'den 21.00'e kadar geçerli olacak uyarıda, yıldırım, ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

 

Bu alarmla birlikte, Bolu'nun sessiz sokakları artık hava durumunun ciddiyetini fısıldıyor. Yetkililer, sakinlerimizi olası tehlikelere karşı uyarırken, olası ani sel ve su baskınlarına karşı evlerinin etrafındaki drenaj kanallarını kontrol etmeleri, dışarıda olmaları gerektiğinde ise dikkatli hareket etmeleri ve gereken önlemleri almaları konusunda önerilerde bulunuyor.

 

Bolu sakinlerine kuvvetli rüzgarlara karşı sabit nesnelerin sağlamlaştırılması, çatıların, levhaların, tabelaların ve ağaç dallarının kontrol edilmesi, park edilen araçların güvenli yerlere alınması tavsiyelerinde bulunulmuş, açık alanlarda bulunan vatandaşlarımızın ise şiddetli rüzgarlardan korunacak önlemleri alması gerektiği hatırlatılmıştır.

 

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alındığı, ilgili birimlerin teyakkuzda olduğu ve gerekli her türlü müdahalenin anında yapılacağı bildirilmiştir. BoluNet olarak, tüm okurlarımızı bu meteorolojik uyarı konusunda bilgilendiriyor, hava koşullarına karşı maksimum dikkat göstermelerini öneriyoruz.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Güvende Kalın

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği