Gizli Duygular ve Allah'ın Bilgisi: Cumamız Mübarek Olsun...BoluNet
222

Allah'ın Her Bakişın Ardındaki Gizli Duyguları Bildiği Hatırlatıldı: Cumamız Mübarek Olsun

Bugün, mübarek Cuma gününde milyonlarca Müslüman camilere akın ederken, Kur'an'ın güzelliklerinden bir hatırlatma ile günümüzü aydınlatalım. Allah'ın, insanların gizli duygularını, kötü niyetli bakışları ve kalplerinin en derin sırlarını bildiği hatırlatılıyor. "Allah, gözlerin kötü niyetli bakışını ve kalplerin sakladıklarını bilir." (Mümin, 40/19) ayetiyle, her birimizin iç dünyasının ve niyetlerinin farkında olan bir Yaratıcı'nın varlığına işaret ediliyor.

Bu özel ayet, insanların birbirleriyle olan ilişkilerinde dürüst ve samimi olmalarının önemine vurgu yapmaktadır. Kalbinde kötü niyet taşıyan ya da başkalarına zarar vermeyi düşünenlerin, her zaman gözetildiğini ve hiçbir şeyin Allah'tan gizli kalamayacağını bilmeleri gerektiği öğretiliyor.

Mübarek Cuma gününde, bu ayeti hatırlayarak, samimiyetin ve iyi niyetin kıymetini bir kez daha idrak edelim. Niyetlerimizin temiz olması, düşüncelerimizin ve eylemlerimizin birbiriyle uyumlu olması dileğiyle, tüm okuyucularımıza hayırlı ve bereketli bir Cuma dileriz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği