Gerede ve Yeniçağa'da Sanayi Rüzgarı: Bolu'dan Geleceğe Yatırım... BoluNet
222
GPT
BoluNet

Milletvekili Coşkunyürek, Bakanlıklardan Eli Boş Dönmüyor

 

Gerede ve Yeniçağa'da Sanayi Atılımları

 

Gerede Arıtma Tesisi ve Yeniçağa OSB Hizmete Giriyor

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Gerede Kaymakamı Fatih Kaya, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Gerede Deri OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Zengin ve Kemal Çalışgan'la birlikte, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Gerede Deri OSB'deki arıtma tesisinin ve Yeniçağa OSB'nin geliştirilmesi konusunda görüşmeler yapıldı.

 

Bölgesel Kalkınma ve Sanayi İvme Kazanıyor

Bolu AK Parti Milletvekili Coşkunyürek, bölgesel kalkınma adına önemli adımların atıldığını belirtti. Sanayicilerin yatırım yapmaya teşvik edilmesi, üretim, istihdam ve ihracatın artırılması hedefleri doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini vurguladı. İl ve ilçelerin sanayi potansiyelini artırma çabalarının sürdüğünü kaydetti.

 

Ankara İle Sıkı İşbirliği ve Gelecek Planları

Coşkunyürek, Ankara'daki temasların süreceğini ve Bolu'nun sağlık, spor, turizm, sanayi ve teknoloji alanlarında bölgede ve ülkede önemli bir merkez haline gelmesi için çalışacaklarını ifade etti. Yapılan icraatların vatandaşlar tarafından takdir edildiğini ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yol haritalarının net olduğunu belirtti.

 

Teşekkür ve Gelecek Beklentileri

Milletvekili Coşkunyürek, yapılan verimli görüşme sonrası Bakan Yardımcısı'na teşekkürlerini iletti ve gelişmelerin hemşehrileri ve sanayiciler için hayırlı olmasını diledi.

 

Bu haber BoluNet için İbrahim Atalay  tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği