Genç Sporculardan Bir Başarı Daha: Bolu’dan Burdur’a...BoluNet
222

Bolulu Bisikletçilerden İkincilikle Dönülen Büyük Zafer

 

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcularının Türkiye Kupası 4. Etap Puanlı Yol Yarışları'ndaki başarısı, Bolu’nun genç bisikletçileri için bir başka önemli dönemeç oldu. 20-22 Ağustos 2024 tarihleri arasında Burdur’da gerçekleştirilen bu yarışmada, 320 sporcu Türkiye'nin dört bir yanından gelerek kıyasıya mücadele etti. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi’nde düzenlenen bu önemli etapta, U17 kategorisinde yarışan Bolulu sporcular, takım olarak Türkiye İkincisi olma başarısı gösterdi.

 

Bu son başarı, Bolulu genç bisikletçilerin geçmişteki performanslarıyla da örtüşüyor. Daha önce, 2024 yılının Nisan ayında Denizli'de düzenlenen ve yine büyük ilgi gören bir diğer yol yarışında, Bolu'nun bu genç sporcuları dikkat çekici bir performans sergileyerek, Bolu’yu gururlandırmıştı. Denizli’deki başarı, BoluNet'te geniş yankı bulmuş, "Bolu’nun Gururu Genç Bisikletçiler Denizli’de Parladı" başlıklı haberle okuyuculara duyurulmuştu.

 

Burdur’da düzenlenen yarışlar, Bolu’nun genç bisikletçileri için bir dönüm noktası oldu. Denizli’deki başarılarının ardından Burdur’da da zirveye yakın bir başarı elde eden Enes Fatih Perçin, Efe Ahmet Sakar, Muhammet Ali Yerlikaya, Talha Türkyılmaz ve İsmail Barış, Bolu'nun spor sahnesinde adından söz ettiren isimler olmaya devam ediyor.

 

Bu başarılar, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sporcularına sunduğu altyapı desteği ve disiplinli çalışmaların bir sonucu olarak görülüyor. Bolu’nun genç sporcuları, bu tür yarışmalarda gösterdikleri performanslarla gelecekteki yarışmalara da daha büyük bir motivasyonla hazırlanacak.

 

Bu haber BoluNet'ten!

Bolu'nun ve Gündemin nabzını tutun!

BoluNet'te en güncel ve çarpıcı haberler sizi bekliyor: www.bolunet.com.tr

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
2 GS  Galatasaray 4 4 0 12
3 İBFK  Başakşehir 4 3 0 10
4 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği