Geleceğin Temsilcilerine Özel Ziyaret: Vali Kılıç'ın Karne Töreni... BoluNet
222

Bolu'nun Geleceği Parlıyor:

Vali Erkan Kılıç'tan Dörtdivan'da Anlamlı Karne Sevinci

 

Dörtdivan İlçesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönem sonuçlarını kutlarken, Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç'ın katıldığı karne dağıtım töreni, ilçenin eğitim hayatına renk kattı. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Orhan Yalçın Ortaokulunda gerçekleşen bu özel etkinlik, öğrencilerin heyecan ve mutluluğuna sahne oldu.

 

Vali Kılıç'ın ziyareti, öğrenciler için unutulmaz bir an oldu. İdareciler, öğretmenler ve geleceğimizin teminatı gençlerle bir araya gelen Vali Kılıç, onlara iyi tatiller dileklerini iletti. Bu ziyaret, Vali Kılıç'ın eğitime ve gençlere verdiği önemin bir göstergesi olarak öne çıktı.

 

Eğitimdeki başarıları ve disiplinli çalışmalarıyla bilinen Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu, Vali Kılıç'ın bu ziyaretiyle daha da motive oldu. Tören, öğrencilerin gelecek dönemlerdeki başarıları için ilham kaynağı oldu.

 

Etkinlik, Bolu Valiliği ve ilçe milli eğitim müdürlüğünün iş birliğiyle düzenlendi. Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra, sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir yaklaşım sergilendi. Vali Kılıç, bu tür etkinliklerin öğrencilerin motivasyonunu artırarak eğitim kalitesine katkı sağladığını vurguladı.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için www.bolunet.com.tr.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği