Geleceğin Şampiyonları, Kaymakamlıkta... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

Kıbrıscık Genç Yetenekler, Kaymakam Deniz ile Buluştu

 

Kıbrıscık ilçesinde, geleceğin spor yıldızlarını keşfetmeyi amaçlayan "Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi" kapsamında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Projenin ilk testlerinde başarı gösteren genç yetenekler, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim DAMAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan KAZANÇ, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan ERCAN ve Beden Eğitimi Öğretmeni Aykut ÖZTÜRK eşliğinde Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay DENİZ’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretin odak noktası, ilçenin gençlik spor alanındaki ihtiyaçları, mevcut durumu ve gelecekteki gelişim planları üzerine yapılan değerli istişareler oldu. Genç yetenekler, bu fırsatı değerlendirerek Kaymakam Deniz'e kendilerini ilgilendiren taleplerini iletti. Kaymakam Deniz, tüm talepleri büyük bir ilgiyle dinledi ve her öğrencinin en az bir spor branşında lisanslı olarak en iyi koşullarda eğitim alabilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Ayrıca, okul ve spor eğitimlerinde öğrencilere her zaman gerekli desteği sunma sözü verdi.

 

Ziyaretin sonunda, yetenek taramasına katılan öğrencilere, İlçe Kaymakamı ve ilçe daire amirleri tarafından spor çantaları hediye edildi. Bu jest, gençlerin sporla iç içe bir gelecek inşa etmelerine olan inancın bir göstergesi olarak kabul edildi.

 

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği