Gazeteci İbrahim Atalay Sağlığına Kavuşuyor! Güncel Durum... BoluNet
222

İbrahim Atalay'a Geçmiş Olsun Dileklerimizle

 

Bolu basınının kıdemli gazetecilerinden İbrahim Atalay, geçtiğimiz günlerde evinde istirahat ederken ani bir rahatsızlık geçirdi. Acilen İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan Atalay'ın, beyne pıhtı attığı tespit edildi ve yoğun bakım ünitesine alındı. Yapılan tetkik ve tedaviler sonucu hayata tekrar merhaba diyen Atalay'ın sağ tarafında kısmi felç geliştiği, ancak fizik tedavi ile iyileşme sürecine girdiği ifade edildi.

 

Pıhtı atması, beyindeki damarların tıkanması sonucu ani ve ciddi sağlık sorunlarına yol açar. Uzmanlar, bu tür durumlarda erken müdahalenin hayati önem taşıdığını vurguluyor. Atalay'ın durumu stabil hale geldikten sonra, fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci başlatıldı.

 

Atalay'ın bu ciddi sağlık sorununu hafif atlatması ve kısa sürede iyileşme sürecine girmesi hepimizi sevindirdi. Gazetemizin değerli yazarlarından İbrahim Atalay'a acil şifalar diliyoruz. Atalay'ın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği