Galatasaray'ın Kopenhag Karşısındaki Mücadelesinde Yürekler Sahada Kaldı... BoluNet
222

 

Galatasaray, Kopenhag'a 1-0 Yenildi

 

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki Son Maçında Kopenhag'a 1-0 Mağlup Oldu

 

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun altıncı ve son hafta karşılaşmasında, Danimarka temsilcisi Kopenhag'a deplasmanda 1-0 yenildi. Karşılaşmada Kopenhag'a galibiyeti getiren tek gol, 58. dakikada Lukas Lerager'dan geldi. Bu sonuçla Galatasaray grubu 5 puanla tamamlarken, Kopenhag ise 8 puana yükseldi.

 

Galatasaray, bu önemli karşılaşmaya teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde kadroda dört değişiklik yaparak başladı. İlk 11'de Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Aldülkerim Bardakcı, Angelino, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi yer aldı. İlk yarıda Galatasaray, Tete, Kerem, Zaha ve Icardi'nin oluşturduğu hücum hattıyla rakip kalede etkili olmaya çalışsa da, Kopenhag savunması buna izin vermedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

 

İkinci yarıda oyunun 58. dakikasında Kopenhag, Diogo Goncalves'in asistinde Lerager ile golü buldu. Galatasaray, 1-0 geriye düşmesinin ardından teknik direktör Okan Buruk'un hamleleriyle oyuna müdahale etti. 61. dakikada Tete ve Kaan Ayhan yerlerini Hakim Ziyech ve Dries Mertens'e bıraktı. 65. dakikada ise Cedric Bakambu, Wilfried Zaha'nın yerine oyuna girdi. Galatasaray, sonradan giren bu üç oyuncuyla rakip kalede tehlike yarattı, ancak maç boyunca aradığı golü bulamadı ve 1-0'lık yenilgiyle sahadan ayrıldı.

 

Galatasaraylı taraftarlar, Danimarka'daki bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmadı ve tribünde "Özgür Filistin" yazılı pankart açarak Filistin'e destek mesajı verdi. Kopenhag taraftarları da stadyumda koreografi yaparak takımlarını destekledi.

 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki bu yenilgisi, grubu beş puanla tamamlamasına ve Avrupa Ligi'ne devam etme ihtimalini sürdürmesine yol açtı. Grubun diğer maçında Bayern Münih'in Manchester United'ı yenmesi durumunda, Galatasaray Avrupa Ligi'ne devam edecek.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet​​​​​​​​​​​​​​.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği