Galatasaray’da, Molde maçlarının listesi UEFA’ya bildirildi
222

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde ile oynayacağı müsabakalar için UEFA’ya kadrosunu bildirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç temsilci Molde ile mücadele edecek olan Galatasaray, bu maçların kadrosunu UEFA’ya iletti. Yeni transferlerden Kerim Demirbay kadroda yer alırken, Tete ve Hakim Ziyech listeye dahil edilmedi.

Galatasaray’ın UEFA’ya gönderdiği listede şu futbolcular bulunuyor:

"Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Cedric Bakambu."

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray-Molde mücadelesini İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, 23 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Molde ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu hakemlerinden Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor’ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Lee Betts yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Robert Jones olacak. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Stuart Attwell oturacak. Atwell’e, AVAR’da Peter Bankes eşlik edecek.

 

44 yaşındaki hakem, geçtiğimiz sezon Sevilla ile Roma arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi finalinde düdük çalmıştı.



Galatasaray-Molde maçını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek

Kaynak Linki: https://www.iha.com.tr/istanbul-haberleri/galatasarayda-molde-maclarinin-listesi-uefaya-bildirildi-29507737

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği