FRENLİYOR MU ?
222

27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Bolu'dan 1'nci sıra milletvekili olarak Meclis’e giren Arzu Aydın için tehlike çanları çalıyor. Bir dönem milletvekilliği yaptıktan sonra ikinci dönemde AK Parti ikinci sıradan aday gösterilen Aydın, başarılı bir milletvekilliği dönemi geçiremedi.

Türkiye’nin olduğu gibi Bolu’nun da gündemi seçim. İlimizde vatandaşlar arasında 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçları merak konusu oldu.

İlimizde ince hesap yapan adaylar, vatandaşlara varlığını kabul ettirmeye, seçim zamanı vatandaşın yanında olmaya çalışıyor. Bu isimlerin başında bir dönem milletvekilliği yaptıktan sonra ikinci dönemde AK Parti ikinci sıradan aday gösterilen Arzu Aydın geliyor. Meclis’te olduğu süre boyunca Bolu adına Arzu Aydın çok başarılı bir milletvekilliği dönemi yaşamadı.

AK PARTİ'Yİ FRENLİYOR MU?

AK Parti 3’üncü sıra Milletvekili adayı Kazım Konak, sokakta güler yüzlü ve samimi tavırlarıyla vatandaşın takdirini toplarken, ikinci sıradan aday gösterilen Arzu Aydın için soru işaretleri devam ediyor.

Yalnızca seçim zamanı vatandaşın yanında olduğunu hissetiren Aydın oy bakımından üçüncü sıradan Kazım Konak'ın emeklerinide boşa çıkarabileceği düşünülüyor.

Kaynak: Bolu Meydan

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği