FLAŞ! Emekli Maaşlarında DEVRİM Gibi Değişiklik! ERDOĞAN'dan Gençlere MÜJDE: Vergisiz Telefon Geliyor!...BoluNet
222

FLAŞ! EMEKLİ MAAŞLARINDA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK! ERDOĞAN'DAN GENÇLERE MÜJDE!

Bugün, tüm gözler Beştepe'de! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 3 haftalık aranın ardından tarihi bir toplantı için bir araya geliyor. Toplantının başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan! Ancak asıl bomba, emekli maaşlarına yapılacak düzenlemede saklı. Milyonlarca emeklinin nefesini tuttuğu bu toplantıda, zammın detayları masaya yatırılacak.

Peki, emekli maaşlarındaki bu değişiklik ne olacak? Hükümetten gelecek zam haberini bekleyen milyonlarca emekliye müjdeli haber ne zaman gelecek? Bu soruların yanıtları, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ortak çalışmalarıyla belirlenecek.

Ama bu toplantının sadece emeklilere yönelik olmadığını belirtmek gerek. Gençler için de büyük sürprizler var! Yükseköğretim öğrencilerine aylık 10 GB ücretsiz internetin yanı sıra vergisiz cep telefonu ve bilgisayar desteği de gündemde. Erdoğan'ın bu konuda kurmaylarına verdiği talimatın sonuçları merakla bekleniyor.

Erdoğan'ın son 2 haftada Hindistan ve Amerika'da yürüttüğü diplomasi trafiği de toplantının gündeminde. İkili görüşmelerin yansımaları, Türkiye'nin uluslararası arenada nasıl bir yol izleyeceği, tüm detaylarıyla ele alınacak.

Ve tabii ki, Türkiye'nin terörle mücadelede attığı adımlar, deprem bölgesindeki son gelişmeler de masada olacak. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamalar, tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyor.

Bu tarihi toplantıdan çıkacak sonuçları, siz değerli okurlarımıza an be an aktaracağız. Takipte kalın!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği