Filenin Sultanları'ndan Tarihi Zafer: Paris Yolunda 21. Galibiyet!...BoluNet
222

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyatları'na Katılmayı Garantiledi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubundaki 6. maçında, ev sahibi Japonya karşısında büyük bir zafer elde etti. Rakibini 3-1'lik skorla mağlup eden "Filenin Sultanları", üst üste ikinci kez olimpiyat oyunlarına katılmayı garantiledi.

Bu zaferle birlikte, Türkiye'nin gururu olan takım, üst üste 21'inci galibiyetini de almış oldu. Maçın ardından sosyal medyada ve taraftarlar arasında büyük bir sevinç yaşandı. Birçok kişi, takımı tebrik ederken, "Sizinle gurur duyuyoruz çocuklar" şeklinde mesajlar paylaştı.

2024 Paris Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanan Filenin Sultanları, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarına devam edecek. Takımın bu başarısı, Türk voleybolunun uluslararası arenada ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Tüm Türkiye, Filenin Sultanları'nın Paris'te elde edeceği başarılara şimdiden hazırlanıyor. "Bekle bizi Paris" mesajıyla, takımın arkasında duran milyonlarca taraftar, olimpiyat oyunlarına olan inançlarını dile getiriyor.

Takımın bu büyük başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı, "Bu zafer, tüm Türkiye'nin zaferidir. Filenin Sultanları, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek" dedi.

Takımın, Paris'teki olimpiyat oyunlarında da büyük başarılara imza atması bekleniyor.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği