Erkan Kılıç'tan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret...BoluNet
222

Bolu Valiliği'nden Şehit Annelerine Anlamlı Ziyaret: Anneler Günü'nde Duygusal Buluşma

 

Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, Anneler Günü vesilesiyle Bolu’da anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve onların değerli annelerine olan vefa borcunu bir nebze olsun yerine getirebilmek adına, Türkiye’nin dört bir yanında şehit düşmüş evlatlarının annelerini evlerinde ziyaret ettiler.

 

İlk olarak 2002 yılında Antalya’da şehit olan kahraman Volkan Biçici’nin annesi Türkan Biçici'yi ziyaret eden Vali Kılıç ve eşi, şehit annesine özel olarak hazırlanan çiçek buketini takdim etti. Gözleri dolarak misafirlerini karşılayan Türkan Biçici, duygusal anlar yaşadı. Ziyaret, şehit annesi Biçici'nin, oğlu Volkan'ın çocukluk anılarını paylaşmasıyla devam etti. Her bir anının kıymetli olduğunu vurgulayan Biçici, “Volkan’ımız bizden ayrılsa da, vatanına olan sevdası ve fedakârlığı ile her zaman kalbimizde yaşıyor” dedi.

 

Daha sonra 2017 yılında Hakkari’de şehit olan Burak Bilen’in annesi Nurhayat Bilen’in evine geçildi. Vali Kılıç ve eşi, şehit annesi Bilen’e de aynı sıcaklık ve samimiyetle yaklaştı. Nurhayat Bilen ile yapılan samimi sohbetlerde, şehit Burak Bilen’in kahramanlıkları ve anıları yad edildi. Bilen, “Burak’ımın ardından bizlere gösterilen ilgi ve alaka, acımızı hafifletiyor. Devletimizin ve milletimizin desteğini her zaman hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Vali Erkan Kılıç, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, “Şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan annelerimiz, bizim başımızın tacıdır. Onların fedakârlıkları ve sabırları, bizlere her zaman ilham kaynağı olmaktadır. Anneler Günü’nde, onları yalnız bırakmamak, acılarını bir nebze olsun hafifletmek bizler için bir onurdur. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, şehit annelerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Ziyaretler, her iki şehit annesine Valilik tarafından hazırlanan teşekkür plaketlerinin takdimi ile son buldu. Bu özel gün, şehit ailelerine olan saygı ve sevginin bir göstergesi olarak, Bolu’da ve tüm Türkiye’de büyük takdir topladı.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği