Erdoğan'ın Heykeli İçin Çimento Çağrısı: AK Parti Gençlik Kolları, Bolu Belediyesi'nin Önüne 10 Torba Çimento Bıraktı...
222

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması durumunda onun heykelini dikeceğini açıklamasının ardından, AK Parti Gençlik Kolları, öncü bir hareketle belediye binasının önüne 10 torba çimento bıraktı.

Özcan, geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kazanması durumunda Bolu'nun önemli bir noktasına Erdoğan'ın heykelini dikeceğini belirtmişti. 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan'ın kazanmasının ardından, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve gençlik kolları üyeleri, belediye binasının önüne gelerek 10 torba çimento bıraktı.

Bu jestin ardından Bayrak, Özcan'a bir çağrıda bulundu. Bayrak, "Ben buradan Tanju Özcan’a sesleniyorum. Eğer seçilirse Cumhurbaşkanımızın heykelini yapacağın söylemişti. Anadolu insanının bir sözü vardır, erkek adam sözünü tutar. Tanju Özcan’a buradan sesleniyoruz. Biz yeri belirledik, heykeli dikmek sana kaldı” ifadelerini kullandı.

Bu gelişme, hem sosyal medyada hem de yerel ve ulusal medyada geniş yankı buldu. Özcan'ın verdiği bu sözü yerine getirip getirmeyeceği konusunda merak artarken, AK Parti Gençlik Kolları'nın çimento bırakma eylemi, politikadaki klasik dinamikleri bir kez daha sorgulattı.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği