Erdoğan'dan MTV açıklaması:
222

Erdoğan, Ek MTV Motorlu Taşıt Vergisi'ni Eleştirdi: İktidarın Tutarsızlıkla Suçlandığı Anlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, araç sahibi vatandaşlardan alınan Ek MTV Motorlu Taşıt Vergisi'ne tepki gösterdi. Erdoğan, "Araç sahibi vatandaşlardan Ek MTV Motorlu Taşıt Vergisi almak kabul edilemez bir durumdur." şeklinde ifadeler kullandı.

Bu açıklama, iktidarın ekonomi politikaları ve vergilendirme yaklaşımı konusunda daha önceki dönemlerde aldığı kararlarla çelişiyor. Sayın Erdoğan'ın bu tavrı, özellikle sosyal medya üzerinden birçok kesimden "ikiyüzlülük" ve "tutarsızlık" ithamlarıyla karşılandı.

Selçuk Geçer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Erdoğan'ın sözlerini hatırlatarak, "Sayın Erdoğan yine Sayın Erdoğan’a çok kızmış." ifadesini kullandı. Geçer'in bu tweeti kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Öte yandan, Ekonomi çevreleri ve otomobil sektörü de bu açıklamaları yakından takip ediyor. Ek MTV'nin kaldırılmasının sektörü nasıl etkileyeceği ya da Erdoğan'ın bu açıklamasının arkasında ne gibi bir strateji olduğu merak konusu. Özellikle son dönemde artan yakıt fiyatları ve otomobil maliyetleri sebebiyle zaten zorlanan vatandaşın MTV'ye olan tepkisi büyüktü.

Sonuç olarak, Erdoğan'ın bu son açıklaması, vergilendirme politikaları ve ekonomik yaklaşımlar konusunda bir dönüşüm sinyali mi, yoksa sadece popülist bir yaklaşım mı olduğu konusunda kamuoyunda tartışmalar başlamış durumda.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği