DUR DURAKLARI YOKTU?  Peki Ne Oldu?
222

Tek Kelimeyle, Halkın Takdirini ve Gönlünü Kazandılar...

Deva Partisi Bolu İl Başkanı Sayın Nadir Gürkan Yetkin, Merkez İlçe Başkanı Güngör Arslan, Parti İl ve İlçe Politika Başkanları, Milletvekili Aday Adayı Aydın Gülen, Emine Davarcıoğlu, Gülşah Aşcıoğlu, Reşat Ateş ve Yunus Yıldırım halkın güvenine mazhar olmaktan ve gönüllere hitap etmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve yaşanan bu seçim süreci başlangıcını basınımıza anlattılar.  

Deva Partisi Bolu İl Teşkilatı, Milletvekilliği Aday Adayları ile çıkılan seçim sürecinde, ilk önce kurumsal yapısıyla oluşturdukları, SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığına İsmail İltir, SKM Üyeliklerine Aydın Bilgi, Suna Çoşkun ve Utku Tuğrul Güler ile yola çıktılar. Deva Bolu SKM tarafından, Teşkilat İl ve İlçe Başkanları, Parti Politika Başkanları ve Milletvekilliği Aday Adayları ile bir istişare ve değerlendirme toplantısı yaparak, birinci süreçte, 9 Nisan’a kadar bir çalışma programı ve planını oluşturdular. Buna göre gün gün, saat saat tüm kadro, saha çalışmasına başlayarak, esnaf ve kapı gezmeleri ve ziyaretleri, sivil toplum örgütleri, oda ve başkanlıkları, teravih programı ve köy ve mahalle kıraathanelerinde halkla buluşmalar ve toplantılar, Bolu Pazarı ve mahalle pazarlarında esnaf ve halkla ziyaret ve görüşmeler, basın dernekleri ve gazete, televizyon gibi kuruluşlar, iftar ve teravih sonrası kadın buluşma ve toplantıları vb. yaklaşık her alanda grup grup ve bireysel olarak tüm parti başkan ve dava gönüllüleri tüm kapıları eskittiler denilebilir.

Tüm bu saha çalışmalarında memnuniyetlerini belirten parti yetkilileri, halktan gördükleri destek ve takdirlere mazhar olduklarını ifade ettiler. Hatta halkın “Sahada en çok sizi görüyoruz. Bizler Babacan’ı biliyor ve tanıyoruz. Geçmişteki icraatlarını çok yakında takip etmiştik. Ülkemizi bu bataktan çıkartacak tek parti ve lider olarak görüyoruz. Oyumuz Deva’ya” diyerek söylemleri, parti yetkilileri tarafından ifade edilen çok sık duyduğumuz sözler şeklinde oldu.

Halkın, beklemediğimiz destek ve memnuniyeti karşısında çalışmalarımıza hem daha çok hız verdik ve çok fazla da motive olduk şeklinde parti yetkilileri açıklamalarda bulundular.

"İnşallah bu gayret ve çalışmalarımız, seçim sandığında da netice verecektir" diyerek, parti olarak ilk defa katılacağımız bu seçimde zaferle çıkacaklarına emin olduklarını yüzleri gülümseyerek anlattılar.

Bolunet Ailesi olarak Ali Babacan ve Deva Partisine, haliyle Bolu İl Teşkilatına çalışmalarının ve gayretlerinin karşılığını görmeleri dileğimizi iletiriz.

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği