Dünyada Müslüman Kanı Durmalı: Cuma Gününe Özel Birlik Mesajı...BoluNet
222

 


Cuma Günü Birlik Mesajı: "Müminler Ancak Kardeştirler"

Cuma, Müslümanlar için kutsal bir gün. Bu mübarek günde, tüm Müslüman kardeşlerimize birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olma çağrısında bulunuyoruz. Dünyanın dört bir yanında, farklı bölgelerde Müslüman kanının akıtılmasına tanık oluyoruz. İç savaşlar, mezhep çatışmaları ve dış müdahaleler, Müslüman toplulukları arasında derin yaralar açıyor. Ancak Kuran-ı Kerim'de Hucurat Suresi'ndeki "Müminler ancak kardeştirler" ayeti, Müslümanların birbirine olan bağlılığını ve kardeşliğini hatırlatıyor.

Bazı dış güçler, Müslüman toplulukları arasına nifak tohumları ekerek birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışıyor. Bu durum, sadece yabancı güçlerin değil, aynı zamanda içerideki hainlerin de oyunlarına sahne oluyor. Ülkemizde de bu tür provokasyonlara tanık olduk ve olmaya devam ediyoruz.

Ancak bu zor zamanlarda, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini unutmamalıyız. Dış güçlerin ve içerideki hainlerin oyunlarına gelmemeli, birlikte hareket ederek bu tür tehditlere karşı koymalıyız. Truva atı misali içimize sızan düşmanların, inançlarımız üzerinden mezhepsel karışıklık çıkartmalarına izin vermemeliyiz.

Bu süreçte hoşgörü, sabır, Allah yolunda olma ve merhamet değerlerine sıkı sıkıya bağlı kalmalıyız. Ülkemizi, inançlarımızı ve birbirimizi korumak için birlikte hareket etmeliyiz. Bu zor zamanlarda birlikte hareket ederek, tüm zorlukların üstesinden gelebiliriz

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği