Dünya Güreşinde Altın Zafer: Buse Tosun Çavuşoğlu! Türker Ateş'ten Buse Tosun'a Yürekten Kutlama!...BoluNet
222

Bolu Milletvekili Türker Ateş'ten Buse Tosun Çavuşoğlu'na Kutlama

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya üzerinden Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Buse Tosun Çavuşoğlu'na destek mesajı yayımladı.

Türker Ateş, Twitter hesabı @TürkerAtes14 üzerinden yaptığı paylaşımda, "Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Buse Tosun Çavuşoğlu'nu yürekten kutluyorum. Cumhuriyetin 100'üncü yılında Atatürk'ün kızları göğsümüzü kabartmaya devam ediyorlar..." ifadelerini kullandı.

Bu özel başarı, Türkiye'nin güreşteki tarihsel başarılarına bir yenisini eklerken, Türk sporuna olan katkılarıyla da öne çıkıyor. Cumhuriyetin 100. yılında bu büyük başarının kazanılması, ulusal gururu daha da artırıyor.

BoluNet'ten Sporcumuza Özel Kutlama

Bolu'nun sesi olan BoluNet olarak, bu büyük başarıyı elde eden Buse Tosun Çavuşoğlu'nu canı gönülden kutluyoruz. Dünya sahnesinde ülkemizi temsil eden ve gururlandıran sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Buse Tosun Çavuşoğlu'nun elde ettiği bu başarı, genç sporcularımıza da ilham veriyor ve onları daha büyük başarılara teşvik ediyor. Umarız bu tür başarı haberleri gelecekte de artarak devam eder.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği