Dünya'dan Haberdar mısınız ?
222

NETANYAHU, YARGI REFORMUNU YAZA KADAR ASKIYA ALDI

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, koalisyon ortağı aşırı sağcı Ben-Gvir ile protestolara neden olan yargı düzenlemesinin askıya alınması konusunda anlaştı.

RUS BASINI: TÜRKİYE VE SURİYE DIŞİŞLERİ BAKANI YARDIMCILARI, RUSYA İLE İRAN'IN KATILIMIYLA NİSAN'DA MOSKOVA'DA GÖRÜŞECEK
Rusya devlet haber ajansı RIA Novosti'nin aktardığına göre, Nisan ayının başında Rusya, Türkiye, İran ve Suriye dışişleri bakan yardımcıları Moskova'da bir araya gelecek.

BAKAN AKAR: DEPREM SONRASI 60 BİN CİVARINDA SURİYELİ ÜLKESİNE DÖNDÜ

Milli Savunma Bakanı Akar, “Deprem sonrası 60 bin civarında Suriyeli gönüllü olarak ülkesine döndü. Hudutlardan kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz” dedi.

KREMLİN, PUTİN'İN TÜRKİYE'Yİ ZİYARET EDECEĞİ HABERLERİNİ DOĞRULAMADI

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yakında Türkiye’ye ziyaret gerçekleştireceği ve bu ziyaretin hazırlıklarının yapıldığına ilişkin haberleri yalanladı.

TÜRKİYE IRAK’A YAKLAŞIK 1,5 MİLYAR DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK

Irak, Türkiye'ye karşı tahkim davasını kazanmasının ardından Kürt Bölgesel Yönetimi'nin petrol ihracatını durdururken Türkiye'nin Irak'a yaklaşık 1,5 milyar dolar ödeyeceği belirtildi.

AB, RUS VARLIKLARININ GELİRİNİ KULLANMAYI PLANLIYOR

Avrupa Birliği, yaklaşık 200 milyar doları bulan Rusya'nın dondurulmuş varlıklarını işletmeyi ve sağlanacak gelirleri Ukrayna'nın yeniden inşasında kullanmayı içeren bir plan hazırladı.

ABD'NIN DEMOKRASILER ITTIFAKINDA TÜRKIYE YINE YOK

ABD'nin Rusya ve Çin ile rekabetinin sertleştiği bir dönemde dikkatler, Biden yönetimi öncülüğünde ve 121 ülkenin katılımıyla düzenlenecek ikinci Demokrasi Zirvesi'ne çevrildi. ABD yönetimi, ilk Demokrasi Zirvesi'ni Aralık 2021'de düzenlemiş, hedefini de, "otoriter

yönetimlere karşı demokrasiler ittifakı oluşturmak"olarak açıklamıştı. Bu hafta gerçekleştirilecek ikinci zirve, yeni bir formatta düzenlenecek. Biden, tıpkı 2021'deki zirvede olduğu gibi bu haftaki zirveye de, NATO müttefikleri olmalarına rağmen Türkiye ve Macaristan'ın liderlerini davet etmedi.

BM'DEN RUSYA'NIN BELARUS'A NÜKLEER SILAH YERLEŞTIRME PLANINA TEPKI

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın toplantısında, nükleer silahlara ilişkin artan gerginliğin endişe verici olduğunu söyledi. Nükleer risklerin çok yüksek olduğunu kaydeden Dujarric, her türlü yanlış hesaplama ya da gerginliği artıracak eylemlerden kaçınılması gerektiğini vurgularken,"Tüm üye ülkelerin, Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Antlaşması'na uyması gerekiyor. Antlaşmanın sorumluluklarını ve yükümlülüklerini yerine getirmeleri lazım" ifadelerini kullandı.

ABD'DE OKULA SALDIRI; 3'Ü ÇOCUK 6 KIŞI HAYATINI KAYBETTI

ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville kentinde bir okula yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildi. Yerel yetkililerin aktardığına göre, saldırıda üçü çocuk, 6 kişi hayatını kaybetti.

PAKISTAN'DA 'BEDAVA UN' IZDIHAMINDA 7 KIŞI HAYATINI KAYBETTI

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva ve Pencap eyaletlerinde hükümetin dağıttığı bedava un nedeniyle yaşanan izdihamlarda 2'si kadın 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

PERU'DA VARIŞ NOKTASI TÜRKIYE OLAN 20 MILYON DOLAR DEĞERINDE KOKAIN ELE GEÇIRILDI
Peru, varış yeri Türkiye olan ve seramik fayansların arasında gizlenmiş 2,3 ton kokaini ele geçirdiklerini açıkladı.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği