Dikkat Çeken Uyarı: Ali Babacan'dan Tarım Sektörüne Kritik İkaz...BoluNet
222

Deva Partisi Genel Başkanı'ndan Önemli Açıklamalar:

Tarım ve Hayvancılık Sektöründe Alarm Zilleri Çalıyor.

 

Ülkemizin tarım ve hayvancılıkta yaşadığı sıkıntılar her geçen gün daha da derinleşirken, Deva Partisi Genel Başkanı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Giderek artan maliyetler ve yetersiz kalan desteklerin çiftçilerimizi zor durumda bıraktığını belirten Başkan, dizel yakıt fiyatlarının yüksekliğine ve gübre fiyatlarının kontrol edilemez artışına dikkat çekti.

 

Genel Başkan, hayvancılıkla uğraşan vatandaşların gerçek bir sıkıntı içinde olduğunu ve bu durumun ulusal hayvan popülasyonunu olumsuz etkilediğini ifade etti. Özellikle küçük ve büyükbaş hayvan sayısındaki azalmaya vurgu yaparak, bu trendin devam etmesi halinde gıda enflasyonunun da artacağına işaret etti.

 

Yerel yönetimlerin duruma acilen müdahale etmesi ve tarım ile hayvancılık sektörlerine öncelik vermesi gerektiğinin altını çizen Genel Başkan, Deva Partisi olarak çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine gerekli desteğin sağlanması gerektiğini ve bu sayede gıda enflasyonunun kontrol altına alınabileceğini belirtti.

 

Kamuoyuna ve yerel yönetimlere seslenen Deva Partisi Genel Başkanı, tarım ve hayvancılıkta yaşanan bu sorunların çözümü için somut adımların atılmasının şart olduğunu ve bu konuda üzerlerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti. Ayrıca, tarım ve hayvancılık sektörlerinin sürdürülebilirliği ve gelişimi için kapsamlı bir eylem planının hayata geçirilmesinin önemine de dikkat çekti.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için www.bolunet.com.tr.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği