DEVA Partisi'nden Tarihi Kongre! Ali Babacan'dan Çarpıcı Açıklamalar!...BoluNet
222

DEVA Partisi Tüzük Kongresi'nde Tarihi Anlar

Bugün, DEVA Partisi'nin Tüzük Kongresi'nde Genel Başkan Ali Babacan, partisinin vizyonunu ve misyonunu net bir şekilde ortaya koydu. Kongre, saat 11.00'de başladı ve delegelerin seçimiyle devam etti. Kongrede Babacan'ın vurguladığı temel maddeler, partinin gelecekteki yönünü belirleyecek nitelikteydi.

Ali Babacan, konuşmasında "Yine bir ilke imza atacağız. Temiz belediyecilik için siyasi ahlak ilkelerimizi açıklayacağız." ifadelerini kullanarak, yerel yönetimlerde şeffaflık ve ahlaki değerlere vurgu yaptı. Ayrıca, "DEVA Partisi, önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır." sözleriyle partisinin bağımsız bir şekilde seçimlere katılacağını duyurdu.

Babacan, Türkiye'nin geleceğine dair umutlu mesajlar vererek, "Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılına hep beraber damgamızı vuracağız. Özgürlük, demokrasi, adalet ve zenginlik damgamızı vuracağız. DEVA damgasını vuracağız." dedi. Partisinin milli değerlere olan bağlılığını vurgulayarak, ırkçı söylemlere karşı olduklarını belirtti.

Vatandaşların haklarına dair de önemli açıklamalarda bulunan Babacan, "Vatandaşlarımızın büyük mağduriyetler sonrası elde ettiği hakların geri alınmasına asla izin vermeyeceğiz. Temel hak ve özgürlüklerin, güvenlik gerekçesiyle kısıtlanmasının her zaman karşısında duracağız." ifadelerini kullandı.

Babacan, partisinin demokratik değerlere olan bağlılığını vurgulayarak, "DEVA, 'Sadece kendine demokratların' partisi değildir. DEVA, 'Çifte standartı olmayan demokratların' partisidir. Hakkın, adaletin partisidir. Sessiz çoğunluğun sesidir." dedi.

Kongre, Genel Başkan Ali Babacan'ın etkileyici konuşmasıyla tarihi bir gün olarak kaydedildi. DEVA Partisi'nin Türkiye siyasetindeki yeri ve önemi, bu kongreyle bir kez daha perçinlendi.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği