DEVA Partisi Lideri Ali Babacan Oyunu Kullandı: 'Demokrasinin İlerlemesi İçin Bir Fırsat'
222

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oyunu Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda kullandı. Eşi Ülkü Zeynep Babacan ile 4572 numaralı sandıkta oy kullanan Babacan, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Babacan, seçmenlere sandık başına gitme ve iradelerini ortaya koyma çağrısı yaparken, sandık görevlilerinden de görevlerini sonuna kadar sürdürmelerini istedi. "Ümit ediyorum bu seçimler ülkemiz için demokrasinin daha da ilerlemesine vesile olur." dedi.

Bir gazetecinin "Seçim sonuçlarını parti genel merkezinde mi yoksa sandık başında mı takip edeceksiniz?" sorusuna Babacan, genel başkanlar olarak sandık başında beklemenin, bilinen insanlar oldukları için oy tercihlerini etkilemek gibi algılanabileceğini belirtti.

Babacan, seçim güvenliğiyle ilgili altı partinin ortak bir sistem kurduklarını, tüm teşkilatların bu sisteme katkı sağlayacağını belirtti. Babacan, "Ben de akşam saat 17.00-18.00'den itibaren genel merkezimizde olacağım, seçim sonuçlarını takip edeceğim." ifadelerini kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra bir süre seçmenlerle sohbet eden Babacan ve eşi, daha sonra okuldan ayrıldılar. Seçim sürecinin demokrasinin daha da ilerlemesi için bir fırsat olduğuna inanan Babacan, bu seçimlerin tüm ülke için hayırlı olmasını diledi. Seçim sonuçlarının ne getireceği, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek önemli bir adım olarak görülüyor.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği