DEVA Partisi Bolu İl Başkanlığı'ndan Hilmi Babacan İçin Taziye Mesajı...BoluNet
222

Hilmi Babacan İçin Dualarımız Ali Babacan ve Ailesiyle Birlikte

 

DEVA Partisi Bolu İl Başkanlığı, Genel Başkan Sayın Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan'ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınlamıştır. İl Başkanı Sayın Nadir Gürkan Yetkin, Babacan ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyerek, merhum Hilmi Babacan için rahmet dileklerini iletti. Sayın Yetkin, Hilmi Babacan'ın ailesi, yakınları ve tüm sevenleri için sabır ve metanet temennisinde bulunmuştur.

 

BoluNet olarak biz de, Sayın Ali Babacan ve kederli ailesine başsağlığı dileriz. Hilmi Babacan'ın cenazesi 7 Kasım Salı günü öğle namazını müteakip Ankara Hacı Bayram Camisi'nden kaldırılacak ve Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacaktır.

 

 

Bu acı gününde, Babacan ailesinin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Sayın Ali Babacan ve ailesine, BoluNet ailesi olarak başsağlığı diler, merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet temenni ederiz. Hilmi Babacan'ın mekanı cennet, ruhu şad olsun.

 

Yaşamı boyunca birçok kişiye ilham kaynağı olan, sevgi ve saygıyla anılacak Hilmi Babacan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü paylaşıyoruz. Acınız acımızdır ve bu zor zamanlarda sizlerle birlikteyiz.

 

Tüm sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği