DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Yetkin'den Yozgat Kazası İçin Başsağlığı Paylaşımı...BOLUNET
222

YOZGAT'TA TRAJİK KAZA: DEVA PARTİSİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Öğrenilen bilgilere göre, yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu birçok kişi hayatını kaybetti.

Ülkede yaşanan bu acı olaya sessiz kalmayan siyasetçilerden biri de DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin oldu. Yetkin, sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajında bulundu.

Yetkin, paylaşımında "Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Aynı kazada yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Usta bir siyasetçi olan Yetkin'in bu paylaşımı, vatandaşların yüreğine dokundu. Acının ortak bir dert olduğunu ve siyasetin insanı birleştiren bir unsuru olması gerektiğini gösteren bu tür mesajlar, siyasi rekabetin ötesinde, milletin bir araya gelmesine vesile oluyor.

Yozgat'ta yaşanan bu trajik kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin'in bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı, Yetkin'e destek ve teşekkür mesajlarıyla yanıt verdi.

Kazanın nedeni ve detaylarına ilişkin soruşturma devam ederken, Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki bu acı olayın, tüm Türkiye'nin yarası olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği