Deva'nın Ziyaretinde,  BAĞATIR'dan Gündeme Dair Açıklamalar...
222

Deva Partisi Bolu Milletvekili Aday Adayları Emine Davarcıoğlu, Gülşah Aşcıoğlu ve Reşat Ateş ile Birlikte Merkez İlçe Başkanı Güngör Arslan ve parti mensupları bugün saat 11:30'da, Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay Bağatır ve yönetim kuruluna bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret esnasında Bağatır;

Ülkemizdeki vergilendirme sisteminin daha adil olabilmesi için ABD'de ve birçok ülkelerde de uygulanan bireysel vergilendirmeye geçilerek, her bireyin beyanname vermesi gerekliliğinden bahsederek, sistemin otomatikman sorgulanabilir, denetlenebilir bir hale geleceğini söyledi. Muhasebecilerin parlementoda daha fazla sayıda temsil edilmeleri, haliyle demokratik sistem içinde olmaları gerekliliğini anlattı.. Ayrıca muhasebecilerin genel sorunlarını ve olası çözümlerini aday adaylarına aktardı.

Söz alan, Deva Partisi Bolu Milletvekili Aday Adayı Emine Davarcıoğlu ise yıllardır aynı meslek grubu içersinde çalıştığını mecliste olması halinde Sn. Bağatır'ın bahsettiği konuların takipçisi olacağını, meslek sorunlarının çözümü hususunda azami gayret göstereceğini söyledi. Reşat Ateş'de "liyakat sahibi insanlar mecliste olmalıdır. Özellikle meclisteki meslek dağılımlarının eşit olması, ülkemizdeki vergi mevzuatlarından dolayı muhasebecilerin ve yine dünyadaki en büyük faylardan iki tanesinin kuzey anadolu fayı ve doğu anadolu fayının ülkemizde olması nedeniyle deprem riskinin ülkemizde yüksek olmasından dolayı jeofizik mühendislerinin de mecliste yer alması gerekir." dedi.

Ziyaret, Bağatır ve Yönetim Kurulununun Deva Partis Milletvekili Aday Adaylarına başarı dilekleri ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği